Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2010
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 29 Iunie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, reunire cu absente

• Marin Barbu sustine cã acum este mai greu sã construiesti o echipã bunã de Divizia B, decît una în Divizia A • Ceahlãul poate efectua un cantonament la Tîrgu Neamt, iar al doilea în Franta • au absentat la reunirea de ieri Cebotaru si Fabbron, iar Gafita si Vasilache nu s-au antrenat •

Ceahlãul a început munca si, poate, a efectuat cea mai rapidã reunire dintre toate componentele Seriei I în Liga a II-a. Cu noul antrenor principal la timonã, Marin Barbu, 19 jucãtori au alergat ieri pe terenul cu gazon sintetic de la stadion. Au lipsit motivat Cebotaru si Fabbron. Primul îsi încearcã norocul la o echipã din spatiul ex-sovietic, în timp ce brazilianul nu si-a rezolvat la timp rezevarea de loc pentru avion. De asemenea, pe la stadion s-au plimbat si Ciprian Vasilache si Cristi Gafita. Primul a revenit din cantonamentul Vasluiului, iar al doilea are, se pare, unele probleme legate de contractul de jucãtor cu Ceahlãul. „Vasilache a plecat cu Vasluiul, iar acum situatia lui s-a blocat. Nemultumirea lui este cã nu îsi gãseste echipã la Liga 1, dar nici nu poate pleca gratis“, a declarat Viorel Mãstãcãneanu, presedintele Ceahlãului. „Magiun“ îi asteaptã pe amîndoi la pregãtire. „Gafita este un copil ce place ca fotbalist, dar nu place ca si comportament. Am discutat situatia lui si rãmîne mãcar pînã la iarnã. Dacã slãbeste si revine la forma sa cea mai bunã atunci poate fi un jucãtor bun de Divizia A, dacã nu se ridicã la nivelul asteptãrilor, ne despãrtim“, a completat Barbu.
Ceahlãul cautã sã aducã jucãtori care sã însemne din start un plus pentru echipã. Marin Barbu vrea sã facã totul cu rãbdare si sã aleagã solutiile cele mai bune pentru ca lotul sã aibã valoare si sã existe concurentã pe posturi. „Nu ne grãbim. Vreau sã facem totul cu atentie si rãbdare si sã aducem jucãtori de care sã ne folosim. De aceea am si început munca mai devreme, cã poate gãsim ceva din astfel de trialuri si, poate, mai cade ceva si de la Liga 1. E mai usor sã-ti faci echipã de Divizia A, decît una de Divizia B acum. Jucãtorii, chiar dacã ar fi plãtiti bine, nu vor sã vinã în Liga a II-a. Poate cã un tur bun i-ar convinge pe unii cã meritã sã vinã la Ceahlãul în primãvarã. Oricum, trebuie sã avem un start foarte bun de campionat, avînd în vedere dificultatea seriei noastre“, a explicat tehnicianul, unul care nu acceptã venirea de jucãtori sub formã de împrumut de la alte echipe, fiind astfel în asentimentul conducerii clubului.
Ceahlãul testeazã baza sportivã de la Tîrgu Neamt pentru a sti dacã efectueazã primul cantonament al verii acolo, iar pentru al doilea stagiu nu e bãtutã în cuie destinatia Franta. Galben-negrii asteaptã sã vadã ce conditii le sînt oferite de cãtre AS Saint-Etienne, grupare cu care Ceahlãul are o colaborare. „Sã vedem ce ne oferã la cazare, conditii de pregãtire si ce jocuri putem perfecta pentru a ne pregãti cît mai bine de campionat“, a precizat Viorel Mãstãcãneanu. Marin Barbu a cerut un numãr de 10-11 meciuri amicale înainte de startul întrecerii, iar, dacã Franta „cade“, atunci un cantonament la Snagov i se pare o idee foarte bunã. „Avem posibilitatea de a vedea la lucru adversarele noastre din Sudul tãrii si putem juca o serie de meciuri tari cu echipe din Liga 1“, a completat antrenorul. Lotul care s-a pregãtit ieri era alcãtuit din: Villadsen, Savu, Lipitor, Rohetki, Forminte, Burlacu, Bãdescu, Vitelaru, Barna, Ferariu, Hurdubei (nu s-a perfectat încã o întelegere), Constantinescu (nu s-a perfectat încã o întelegere), Tudosã, Ichim, Achim, Staicu, Miron, Onciu, Dumitras.

Articol afisat de 1496 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective