Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2010
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 August 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Case pentru „bãietii cu ochi albastri“

• Serviciul Român de Informatii primeste douã mansarde ca locuinte de serviciu în Piatra Neamt • pompierii primesc tot douã • Politia primeste si ea una, iar Consiliul Judetean trei •

Bãietii din serviciile statului primesc locuinte de serviciu de la primãria Pietrei. Consilierii locali tocmai ce au aprobat trecerea mansardelor realizate în cadrul programului de reabilitare termicã în grija societãtii Locativserv, cu tot cu repartitiile fãcute, astfel încît locuintele sã fie rapid ocupate. Si Locativserv sã încaseze chiriile, fondul de rulment si utilitãtile pentru mansardele cu pricina.
Potrivit deciziei consilierilor locali, din cele douãzeci de mansarde, vreo 17 s-au repartizat dintr-un foc ca locuinte de serviciu. Cel mai avantajat este Consiliul Judetean, care a primit trei apartamente în blocul K0 din Dãrmãnesti. Unul are douã camere, altul are trei camere, iar celãlalt are patru. Alãturi, la K1, apartamentul cu 2 camere a revenit Directiei de Finante Neamt, în timp ce locuinta cu patru camere a revenit Judecãtoriei Piatra Neamt. Primãria Pietrei a pãstrat pentru sine apartamentul cu 3 camere din blocul K1.
Mansardele de la blocul G4 de pe bulevardul Decebal, toate cu cîte douã camere, au fost repartizate cãtre Compania Municipalã de Investitii Urban, Parchetul de pe lîngã Tribunalul Neamt si Agentia de Plãti si Interventii în Agriculturã Neamt. CMI Urban a primit si locuinta cu douã camere de la blocul învecinat, G5. Pe strada Progresului, la blocul G4, locuintele mansardate au fost împãrtite frãteste de bãietii destepti si curajosi ai patriei: 2 au luat pompierii de la ISU Petrodava Neamt, 2 au luat si bãietii de la Serviciul Român de Informatii, unul a luat Autoritatea Nationalã a Vãmilor pentru directia judeteanã, iar unul a revenit Serviciului Judetean de Ambulantã Neamt. Chiriile pentru locuintele primãriei se învîrt în jurul sumei de 50 de lei pe lunã, iar dupã un an chiriasii pot cumpãra locuinta respectivã, conform normelor în vigoare, urmînd ca banii obtinuti sã fie folositi la amenajarea altor apartamente.

Articol afisat de 2200 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. CONSTANTINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective