Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2010
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 18 Octombrie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ioan Munteanu declinã revenirea în PSD

La aproape un an de la despãrtire, social-democratii îl cautã pe Ioan Munteanu în speranta unei împãcãri. Nu atît din Neamt, unde deputatul este apreciat de cea mai mare parte a fostilor sãi colaboratori social-democrati, cît din conducerea centralã a partidului. De mai bine de douã sãptãmîni prin rîndurile pesediste circulã intens vesti despre o posibilã revenire a lui Ioan Munteanu în cadrul sau poate chiar în fruntea organizatiei pe care a pãrãsit-o la începutul acestui an. La început s-a zis cã negocierile (sau curtarea) au fost lãsate în seama lui Gheorghe Nichita, liderul PSD de la Iasi, vicepresedinte. Apoi s-a vorbit cã aducerea înapoi a lui Munteanu a fost preluatã direct de Victor Ponta si s-a zvonit o întîlnire între acesta si deputatul nemtean. Chiar social-democratii de la Neamt, prin vocea presedintelui Alin Antochi, spuneau cã s-a discutat despre reprimirea lui Ioan Munteanu în organizatie. Antochi a declarat cã n-are nici un fel de emotie legatã de asta si cã nu se simte amenintat si nici nu crede cã-si riscã functia. „O astfel de discutie poate exista si putem analiza intentia sa de a reveni“, spune Alin Antochi despre revenirea lui Munteanu în PSD Neamt. „Cred cã motiunea poate fi un motiv de restrîngere a rîndurilor, de a face front comun si de a porni anumite discutii. Dacã dînsul doreste, nu este nimeni împotrivã, pentru cã am întãri în mod clar echipa. Dacã îsi va exprima în mod clar intentia de a se întoarce, vom discuta în Comitetul Executiv si vom lua o decizie. Sînt colegi care vor ca Ioan Munteanu sã se întoarcã. Sînt colegi care vor sã se întoarcã si Culitã Tãrâtã. ÃŽn acelasi timp, sînt si care nu vor. ÃŽn mãsura în care vom purta o discutie oficialã, nu la colt de stradã, putem vedea ce decizie se ia. Dacã revenirea lor ne apropie de target-ul de a cîstiga alegerile în 2012, nu-i nici o problemã. Comitetul Executiv va decide“, a declarat Alin Antochi. Discutiile la care face referire seful PSD Neamt nu vor mai avea loc. Pentru cã, dupã curtarea intensã de care a avut parte în ultima perioadã, Ioan Munteanu a decis cã-i e mai bine independent. „Cred cã nu sînt argumente suficiente ca eu sã mã întorc în PSD. Am primit de acolo prea mult sprijin în activitatea mea politicã pentru a veni acum sã învolburez apele, cînd tocmai si-au ales democratic o conducere de cîteva luni. Rãmîn independent politic, rãmîn deputat si îmi pãstrez directia, aceea de a veni în folosul si sprijinul oamenilor care m-au ales. ÃŽn Parlament voi vota asa cum îmi dicteazã constiinta, cum îmi cer alegãtorii, iar în privinta planurilor politice, sã stiti cã independentii au din ce în ce mai mult succes la electorat, mai ales la cel scîrbit de partidele politice. N-ati vãzut cã la Praga alegerile au fost cîstigate de independenti?“, a spus Ioan Munteanu.

Articol afisat de 1320 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. CONSTANTINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Radu S la data 19.10.2010 17:04
Halal "independent"
Acest tovaras fost activist PCR se fandoseste ca printesa mofturoasa, numai ca e ,poate, cea mai mare "producatoare" politica din judet.Ce fel de independent e cand frate-sau e director la firma lui Pinalty, firmele copiilor lui au contracte grase cu Primaria Piatra-Neamt si alte societati administrate de PDL (Hidroelectrica, Publiserv, etc) iar prin Romica Rotaru isi imparte "cascavalul" asfaltarilor cu Pinalty si Jaga?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective