Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2010
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 26 Octombrie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul II, Cetatea si Petrotub, etapã nefastã

• echipa romascanã nu a jucat rãu în derby-ul cu liderul seriei, însã „i-a lipsit ceva“ • Ceahlãul II a pierdut cu 1-3 la CSM Focsani, iar conducerea este deranjatã de aportul unor jucãtori de la echipa mare • Cetatea nu a reusit nimic la Galati •

Cele trei divizionare C nemtene au pierdut partidele disputate în etapa programatã la sfîrsitul sãptãmînii trecute. Formatia Sport Club Municipal (SCM) Petrotub Roman nu a putut sã tinã piept FCM Bacãu, liderului clasamentului, pe teren propriu, vineri, 22 octombrie, fiind învinsã la limitã, 1-0 (1-0). Meciul a constituit, totusi, un spectacol agreabil pentru putinii spectatorii din tribune, în special în cea de-a doua reprizã, cînd romascanii si-au creat cîteva oportunitãti. ÃŽn asamblu, FCM Bacãu si SCM Petrotub s-au bãtut de la egal la egal în cea mai mare parte a timpului, trebuind recunoscut faptul cã oaspetii au dat dovadã de un plus de luciditate. Scorul putea fi deschis încã din minutul 3, prin Menghia, care din centrul careului a reluat o centrare de pe stînga - parte care a pus cele mai mari probleme romascanilor - însã Costea s-a opus. Elevii lui Costel Enache s-au apropiat de douã ori foarte periculos de poarta adversã, însã nesansa a fãcut ca suturile lui Pãtrascu si Vulpe sã nu nimereascã poarta. La o fazã fixã, în minutul 35, de pe aceeasi parte stîngã a atacului, mingea a ajuns la Eudean, care a sutat pe coltul scurt, din 13 metri. Dupã reluare, Costel Enache a mizat mai mult pe cartea atacului, Petrotub dominînd ostilitãtile, însã steril. „Oaspetii nu sînt nici pe departe ceea ce se vehicula în presã. Una peste alta, si-au consfintit statutul de lider si au luat punctele“, a mentionat Maricel Benchea, director sportiv al SCM Petrotub.
Ceahlãul II a pierdut în deplasare la CSM Focsani cu 3-1, conducerea acuzînd atitudinea si felul în care s-au prezentat la joc trei dintre fotbalistii care se antreneazã frecvent sub comanda lui Marin Barbu si care în toamna trecutã chiar au debutat în Liga 1. Au rãmas însã numai cu debutul, pentru cã între timp nu mai joacã fotbal, dar se viseazã fotbalisti. Se pare cã vor rãmîne numai cu visul. Conform raportului de arbitraj, antrenorii fãcut pînã la pauzã o schimbare, fiind scos Staicu, în timp ce la pauzã au rãmas pe bancã Ichim si Bordeanu. CSM Focsani a marcat de trei ori în primul mitan, prin Bucãtaru (‘15), Stefan (‘40) si Milea (‘42), iar Chitoscã a ratat apropierea de adversar imediat dupã 3-0 pentru vrînceni. Dupã pauzã, Ceahlãul II a redus din handicap, prin Gabi Tudosã, care a marcat în minutul 62.
Cetatea rãmîne fãrã punct cîstigat în deplasare în sezonul actual al Ligii 3, formatia lui Ion Dascãlu si Doru Botez pierzînd la limitã, la Poli Galati, golul gazdelor fiind semnat de Stamate (‘20). Reusita s-a consemnat în urma unei lovituri libere, la care echipa nemteanã a avut ghinion si pentru cã balonul a fost deviat decisiv, dar si pentru cã, se pare, în momentul executãrii loviturii libere marcatorul era în ofsaid. „Pãcat cã am ratat noi sanse importante de gol, Patrichi avînd-o pe cea mai clarã“, a precizat Botez. Alte rezultate ale rundei au fost: CSM Pascani - Otelul II (2-0), Rapid Suceava - Aerostar (3-2) si CS Panciu - FCM Onesti (1-2), în timp ce Luceafãrul Mihai Eminescu si ASC Bacãu au stat.

Articol afisat de 1356 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. MIHALCEA, T. CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective