Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2011
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Ianuarie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Schumacher de Piatra Neamt va plãti electrozii de sudurã

• primãria întocmeste devizul pentru gardurile si indicatoarele busite de soferul imprudent n

Pietreanul care a intrat duminicã dimineata cu masina pe trotuarul din fata Romtelecom va plãti consistent pentru asta. Primãria calculeazã acum stricãciunile, iar devizul pentru repararea gardurilor metalice si indicatoarelor rutiere cuprinde absolut toate costurile implicate, de la manopera muncitorilor de la Publiserv pînã la electrozii de sudurã.
„Indicatorul rutier a fost înlocuit cu unul nou, iar semaforul si gãrduturile metalice distruse au fost ridicate de la fata locului. Urmeazã înlocuirea semaforului, iar gardurile vor fi reparate. Tevile vor fi îndreptate, iar apoi vor fi sudate la locul lor initial. ÃŽncã nu se cunoaste valoarea acestor lucrãri si tocmai de aceea devizul nu este gata. Nici nu putem estima valoarea acestuia, întrucît este prea devreme. Este cert cã el va include indicatorul care a fost schimbat la trecerea de pietoni, 3,5 metri de teavã cu diametrul de 60 mm, operatiunile de spart beton si turnat beton acolo unde s-a înlocuit semnul de circulatie, dar si îndreptarea si repararea gardurilor, cu oxigenul si acetilena care vor fi consumate, cu electrozii de sudurã, cu orele de manoperã etc. Cred cã pe vineri s-ar putea sti cu exactitate la cît se ridicã totul. Nici nu dorim sã avansãm vreo sumã pînã cînd nu-l identificãm pe conducãtorul auto, ca sã nu-l speriem în avans degeaba. Va fi invitat la primãrie si i se va comunica devizul de platã, pentru cã este corect sã afle de la noi, nu din presã“, a declarat Ludmila Armasu, de la serviciul Comunicare al primãriei. Aceasta a precizat cã primãria a trimis solicitare politiei sã i se comunice numele contravenientului care a fãcut praf decorul de pe marginea bulevardului Republicii si asteaptã acum rãspunsul de la Rutier. Dupã aceea va chema nefericitul sofer la sediu si-l va pune în fata facturii. Dacã nu vrea sã suporte pagubele, primãria poate apela la varianta executãrii lui silite. N-ar fi pentru prima oarã. Anul trecut, un semafor distrus în zona Brãdet de un conducãtor auto neinspirat l-a adus pe acesta în fata instantei, alãturi de municipalitate, iar în cele din urmã a fost obligat sã achite ce a stricat. De data aceasta, oficialii pietreni sperã cã se vor întelege totusi cu soferul vitezist. Reamintim cã duminicã dimineata, pe la ora 3, o masinã a ratat curba de la Romtelecom si a fãcut praf un indicator rutier cu tot cu semaforul galben intermitent, dar si gãrduturile metalice care protejeazã arborii de pe laterala soselei, de la trecerea de pietoni pînã la coltul casei de pensii. Soferul a fugit de la locul tamponãrii, dar a pierdut în urmã plãcuta de înmatriculare, asa cã identificarea lui n-a fost dificilã.

Articol afisat de 1797 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. CONSTANTINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective