Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2011
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 27 Aprilie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Victoriile, stres în plus pentru Ceahlãul

• Costel Enache si elevii sãi se simt obligati sã pãstreze rubrica înfrîngeri imaculatã • „Situatia cu Sãgeata nu este definitivã“, avertizeazã antrenorul nemtenilor • tehnicianul începe si verificarea potentialului „rezervelor“ •

Ceahlãul Piatra Neamt este singura echipã din primele douã divizii care nu a cunoscut înfrîngerea în campionat, dar asta nu înseamnã doar motiv de mîndrie. Costel Enache, antrenorul principal al galben-negrilor, vede acest parcurs drept o greutate în plus pe umerii echipei. Ultima victorie s-a consemnat înainte de Paste, la Bucuresti pe terenul celor de la Juventus, acolo unde Ceahlãul s-a impus cu 3-1.
„Sînt si putin stresat din aceastã cauzã, pentru cã trebuie sã mentinem ritmul si trebuie sã arãtãm cã putem juca la un nivel superior. De acum înainte munca noastrã trebuie sã fie si mai bunã“, a declarat Costel Enache. Antrenorul a preluat de la Marin Barbu parcursul din tur si se poate spune cã l-a îmbunãtãtit, comparînd cu aceeasi perioadã a turului în care apãruserã deja egalurile cu Viitorul Constanta si CS Otopeni.
„Ne bucurãm cã i-am oferit o victorie presedintelui Gheorghe Stefan drept cadou de ziua domniei sale si cã am fãcut un Paste frumos suporterilor nostri. Situatia cu Sãgeata nu este definitivã asa cã, din punctul meu de vedere nu sîntem promovati. Mai avem de treabã si de cîstigat puncte, asa cã le-am cerut si le voi cere jucãtorilor sã fie concentrati si determinati si de acum înainte pentru a nu avea parte de surprize“, a mai spus Enache. Cu toate acestea, tehnicianul este de acord cã la Piatra Neamt trebuie sã se înceapã munca de testare a tinerilor din curtea proprie. Asta pentru a-i vedea la lucru mai mult timp si pentru a trage concluziile necesare înainte de jocurile din Liga 1: „Am avut treabã multã pînã acum si vom avea si de aici înainte. Vom testa si tinerii, pentru a sti pe cine ne putem baza pentru viitorul campionat, dar trebuie sã fim atenti si la rezultate“. Trebuie spus cã înainte de Paste, Ceahlãul a pierdut prima sa reprizã din 2011. Stefan Constantin (12) a deschis scorul pentru bucuresteni, dar dupã pauzã Ceahlãul a „tîsnit“ spre victorie prin golurile marcate de Cebotaru (56) si Gafita. Dupã acest meci, lista indisponibililor s-a mãrit, pentru cã Achim va fi suspendat pentru jocul cu Dunãrea Galati, iar Barna este accidentat.

Articol afisat de 1493 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective