Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2011
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 3 Iunie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Au fost stabilite centrele de Bacalaureat

• în judetul Neamt au fost stabilite 13 astfel de centre

Cei peste cinci mii de înscrisi la examenul de Bacalaureat vor sustine probele scrise în unul din cele treisprezece centre desemnate de cãtre Inspectoratul Scolar Neamt. La centrul de examen de la Hogas au fost arondati elevii de la liceul mentionat si de la Grupul Scolar Dimitrie Leonida Piatra Neamt. Al doilea centru este la Rares, unde vor fi evaluati proprii absolventi, cei de la Grupul Scolar Roznov si Liceul Comercial Spiru Haret. Al treilea centru va fi la Informaticã, unde se vor prezenta „informaticienii“ si cei de la Seminarul Teologic Sfintii ÃŽmpãrati Constantin si Elena. La Grup Scolar Economic Administrativ vor veni absolventii acestei unitãti si cei de la Colegiul Tehnic. La Colegiul Tehnic de Transporturi vor sustine examenul cei de la Auto, de la Liceul cu Program Sportiv Piatra Neamt, de la Victor Brauner si Liceul Particular nr. 1 Piatra Neamt Aurora Ouatu. Un alt centru de examen va fi la Bicaz, pentru elevii de la Liceul Bicaz si Grupul Scolar Mihail Sadoveanu Borca. La Roman Vodã vor fi testati cei de la Grupul Scolar Agricol Ion Ionescu de la Brad, comuna Horia, cei de la Liceul cu Program Sportiv Roman si absolventii romanvodisti. La Grup Scolar Vasile Sav au fost directionati cei de la Vasile Sav si Colegiul Tehnic Miron Costin. La Danubiana va fi centru pentru elevii unitãtii si pentru cei de la Seminarul Teologic Romano-Catolic Sfîntul Francisc de Assisi Roman. Alt centru de evaluare în cadrul examenului de Bacalaureat va fi la Colegiul Tehnic Petru Poni Roman, unde se vor aduna absolventi de la Liceul Teoretic Vasile Alecsandri Sãbãoani, de la Colegiul Tehnic Petru Poni si seminarul Teologic Ortodox Sfîntul Gheorghe Roman. Pentru zona Tîrgu Neamt, centre vor fi la Colegiul National Stefan cel Mare si la Colegiul Tehnic Ion Creangã. La Stefan cel Mare vor veni absolventii unitãtii si cei de la Vasile Conta si de la Seminarul Teologic Ortodox Veniamin Costachi, Mãnãstirea Neamt. La Ion Creangã vor veni absolventii acestui colegiu si de la Seminarul Teologic Cuvioasa Parascheva, Mãnãstirea Agapia.
Examenul de Bacalaureat va începe luni, cu proba oralã, la românã. Între 13 si 17 vor sustine proba de competente digitale (la calculator), între 20 si 23 iunie vor da oralul la o limbã strãinã, pe 27, românã-scris, pe 29 - proba obligatorie la profilul urmat, pe 1 iulie - proba la alegere. Contestatiile se vor depune dupã rezultatele initiale, iar admisii si respinsii definitivi vor fi anuntati pe 8 iulie, într-o zi de vineri.

Articol afisat de 2111 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective