Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2011
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 21 Iulie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Femeie stropitã cu diluant si incendiatã

• un sãtean din Sãbãoani si-a incendiat concubina, alãturi de care consumase alcool toatã noaptea • femeia este în prezent la Spitalul „Sfîntul Spiridon“ din Iasi, cu arsuri grave pe 35% din suprafata corpului • incendiatorul a declarat cã a vrut doar s-o sperie • cazul a intrat în atentia politiei, incendiatorul fiind acuzat de vãtãmare corporalã n

Un caz plin de cruzime, care s-a petrecut ieri dimineatã, 20 iulie în localitatea Sãbãoani, a socat întreaga comunitate. Angela Imbriscã, de 41 de ani a fost victima unei incendieri, comise de concubinul sãu, alãturi de care a petrecut întreaga noapte. Spre dimineatã, Iosif I. a stropit-o pe femeie cu diluant, dupã care i-a dat foc cu bricheta. Bãrbatul a vrut sã o sperie pe tovarãsa sa de pahar, însã consecintele au fost zdrobitoare, femeia a luat foc chiar sub ochii sãi. Valeria Dascãlu, primarul comunei Sãbãoani a declarat cã bãrbatul este divortat de sotia sa, aflatã în prezent la muncã în Italia. Victima trãieste din ajutorul social acordat de cãtre primãrie. „Cei doi au bãut toatã noaptea, iar dimineatã, în jurul orei 4.30, bãrbatul ar fi vrut sã o sperie pe consoarta sa, stropind-o cu diluant, dupã care i-a dat foc cu bricheta. Bãrbatul este un «client» vechi al lucrãtorilor Postului de Politie Sãbãoani, avînd mai multe amenzi pentru scandaluri, bãtãi, toate acestea pe fondul consumului de alcool. Este pînã la urmã viata unei femei care a fost pusã în pericol, din cauza consumului de alcool care a generat acest incident. Femeia este internatã în prezent la Spitalul «Sfîntul Spiridon» din Iasi, cu arsuri grave“, a declarat primarul comunei Sãbãoani, Valeria Dascãlu.
Managerul Spitalului Roman, medicul Mircea Coadã, aflat ieri dimineatã în serviciul de gardã a declarat cã, femeia a suferit arsuri foarte grave, pe 35% din suprafata corpului. „Este înfiorãtor faptul cã, în zona Roman, încã se mai întîmplã asemenea orori. Femeia va rãmîne cu cicatrici pentru tot restul vietii sale si va avea nevoie de sãptãmîni bune de spitalizare. Am înteles cã victima beneficiazã de ajutor social, însã costurile pe care le va suporta dupã externare, cu medicatia si îngrijirile la domiciliu vor fi destul de mari. Arsurile sînt grave, atît din cauza profunzimii acestora, cît si a suprafetei tegumentare afectate. Cele mai grave însã sînt arsurile de cãi aeriene superioare care se vindecã foarte greu si nu fãrã urmãri“, a declarat medicul chirurg Mircea Coadã.
Victima a fost diagnosticatã cu arsuri de gradul I, II si III, pe 35% din suprafata corpului, pe fatã, torace, abdomen, mîini si cãile respiratorii. Prognosticul medicilor rãmîne deocamdatã rezervat. Politistii au fost sesizati, despre acest caz, la ora 7.45, de cadrele medicale de la Spitalul Roman. „ÃŽn noaptea de 19 spre 20 iulie, femeia a mers la domiciliul lui Iosif I, unde cei doi au consumat bãuturi alcoolice toatã noaptea. Dimineata, în jurul orei 4.30, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, bãrbatul stropind-o pe Angela I, o substantã inflamabilã, dupã care, i-a dat foc cu o brichetã“, a precizat inspector principal Cãtãlina Bãdeanu, purtãtor de cuvînt al Politiei Neamt. Aceasta a mai precizat cã incendiatorul este acuzat de vãtãmare corporalã, dar în functie de evolutia stãrii de sãnãtate a femeii, acuzatia ar putea fi aceea de vãtãmare corporalã gravã.

Articol afisat de 2176 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Lãcrãmioara BUGA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective