Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2012
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Februarie 2012
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Jaf de 80.000 de euro

Jaf de 80.000 de euro

Un tînãr, din comuna Zãnesti, care a avut proasta inspiratie de a ascunde o sumã importantã de bani în fundatia casei pe care o construia, a fost prãdat de hoti. La mijloc este vorba de 80.000 de euro, bani îngropati în locul în care urma sã fie construitã toaleta. Dînd dovadã de o inconstientã crasã, zãneasteanul a divulgat rudelor locul în care si-a ascuns comoara. Politistii cred cã unul dintre cei care stiau secretul a scãpat informatia prin sat sI asa a ajuns la urechile hotilor.
Imobilul nu era pãzit, în schimb rudele mai treceau din cînd în cînd pe acolo pentru a verifica dacã lucrurile sînt în ordine. Sãptãmîna trecutã, unul dintre apropiatii zãnesteanului a fãcut o verificare la casa acestuia sI a constatat cã cineva umblase la “ascunzãtoare”. Cu toate acestea, furtul a fost reclamat la politie abia în cursul zilei de ieri. Imediat, o echipã de anchetã, formatã din politisti judiciaristi si criminalisti au plecat la fata locului si au demarat o serie de verificãri în vederea identificãrii si prinderii autorilor. Au fost audiate toate persoanele care stiau de existenta ‘’comorii’’. Din aproape în aproape, oamenii legii au reusit sã ajungã si la autori. Primele date aratã cã la comiterea faptei au participat sase indivizi. Politistii au fãcut, în cursul zilei de ieri, mai multe perchezitii domiciliare în comuna Zãnesti, iar asearã era în curs de desfãsurare o alta la locuinta unui suspect din Piatra Neamt. De la domiciliul unui suspect din Zãnesti a fost recuperatã suma de 20.000 de euro, iar de la un altul, din Piatra Neamt, s-au recuperat 9000 de euro. Se pare cã o mare parte din bani a fost cheltuitã de hoti pe distractii, jocuri de noroc si bãuturi alcoolice. Un alt autor si-a cumpãrat mobilier din banii furati. ‘‘Furtul a fost reclamat la o sãptãmînã de la comiterea lui si cu toate acestea au fost identificati sase suspecti. Au avut loc mai multe percehzitii domiciliare în Piatra Neamt si Zãnesti, recuperîndu-se o parte din prejudiciu, respectiv 29.000 de euro. Dupã finalizarea cercetãrilor vor fi cunoscute circumstantele în care a fost comisã aceastã faptã. Cert este cã banii au fost îngropatI de acest bãrbat care lucreazã în strãinãtate într-o casã aflatã în constructie, iar membrii familiei stiau acest lucru. Cercetãrile vor stabili si modul în care informatia a ajuns la urechile suspectilor’’, a declarat inspectorul Cãtãlina Bãdeanu, purtãtorul de cuvînt al Politiei Neamt.

Articol afisat de 2414 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective