Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2012
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 3 Martie 2012
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Dosarul disparitiei tinerei din Tasca, noi teste cu poligraful

Dosarul disparitiei tinerei din Tasca, noi teste cu poligraful

• alte sase persoane au fost testate la detectorul de minciuni • este vorba de cunoscuti de-ai fetei dispãrute • politistii recunosc cã au de-a face cu un caz deosebit de dificil • varianta cu traficul de persoane nu se prea confirmã • tînãra a fost datã dispãrutã de mama sa, pe 24 ianuarie, aceasta reclamînd cã fiica nu a mai ajuns acasã din seara de 22 ianuarie •

Cercetãrile în dosarul privind disparitia Ramonei Pruteanu, tînãra în vîrstã de 24 de ani, din Tasca, despre care nu se mai stie nimic din data de 22 ianuarie, înainteazã cu dificultate. Desi au trecut aproape sase sãptãmîni de la disparitia tinerei, ancheta nu a adus elemente noi. La solicitarea anchetatorilor, alte sase persoane au fost testate cu „detectorul de minciuni“. La poligraf au ajuns prieteni ai fetei, dar si persoane cu care nu se afla în relatii tocmai bune. ÃŽn paralel, polistii au continuat sã verifice datele care arãtau cã ar fi fost posibil ca Ramona Pruteanu sã fi fost victima traficantilor de carne vie, dar ipoteza nu se prea confirmã. De asemenea, se asteaptã topirea zãpezii, pentru a fi demarate actiunile de cãutare care vor avea loc în special în zona Bicazului si a lacului. Cei care lucreazã la acest dosar recunosc faptul cã au de-a face cu una dintre cele mai grele anchete din ultimii ani.
Considerat suspect principal, mai ales cã a picat testul cu poligraful, fostul sot neagã cã ar avea vreo legãturã cu disparitia acesteia. Politistii simt cã tînãrul stie mult mai multe despre disparitia fostei sale sotii, drept pentru care se insistã pe aceastã variantã.
Pînã în prezent, anchetatorii au audiat mai multe persoane, colegi, prieteni, fostul sot, iar cîteva dintre ele au fost testate la poligraf. În plus, politistii criminalisti au verificat cu maximã atentie autoturismele suspectilor si au descins si la locuintele acestora. Datele strînse pînã acum indicã faptul cã este posibil ca fetei sã i se fi întîmpla ceva grav. În paralel cu investigatiile politistilor, familia tinerei face tot ce-i stã în putintã pentru a o gãsi. Surorile Ramonei au fãcut chiar o adresã pe facebook si au promis cã vor oferi o recompensã în valoare de cîteva mii de euro oricãrei persoane care va oferi informatii ce vor duce la gãsirea Ramonei. Tînãra a fost datã dispãrutã de cãtre mama sa, în ziua de 24 ianuarie, aceasta reclamînd cã fiica nu a mai ajuns acasã în seara de duminicã, 22 ianuarie. Din verificãrile efectuate s-a constatat faptul cã Ramona Pruteanu nu avea nici un motiv sã plece de acasã. În seara respectivã, ea a fost adusã pînã apropierea locuintei sale de patronul la care lucreazã. Din locul în care a fost lãsatã si pînã la domiciliu nu ar fi fãcut mai mult de 10 minute.

Articol afisat de 2080 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective