Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2012
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 10 Mai 2012
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Arta de a fi gazdã, a patra editie

Colegiul Tehnic Ion Creangã din Tîrgu Neamt va organiza joi, 10 mai, a patra editie a simpozionului interjudetean intitulat Arta de a fi gazdã. De obicei evenimentul era organizat în incinta colegiului, dar pentru cã amploarea manifestãrii a crescut, va fi gãzduitã de un hotel din Tîrgu Neamt, partener în proiect. Simpozionul fusese programat initial în februarie, dar din cauza zãpezilor si a viscolului din acea perioadã partenerii din Iasi, Vaslui si Galati nu au reusit sã ajungã, asa cã totul a fost amînat pentru mai. Manifestarea va fi coordonatã de Catedra de Turism si Alimentatie Publicã a Colegiului Ion Creangã si îmbracã forma unui concurs la care sînt asteptate sã participe grupe de elevi ale unitãtilor scolare din Neamt, dar si din alte judete. Primele douã sectiuni ale simpozionului sînt dedicate realizãrii unor preparate culinare din bucãtãria nationalã si a unui „desert vesel“. Fiecare echipã are dreptul sã-si aleagã preparatul pe care îl va realiza în concurs, în fata juriului, si va avea obligatia sã-si aducã materiile prime necesare. A treia sectiune se referã la promovarea obiectivelor turistice cultural-istorice si se va baza pe prezentãri Power Point, filme si materiale de promovare. „Simpozionul este organizat pe 3 sectiuni. Una se referã la oferta turisticã, si pentru cã Tîrgu Neamt este acum statiune turisticã de interes national, vrem sã fim pionieri în ceea ce înseamnã formarea unei generatii de lucrãtori în turism foarte buni. Celelalte douã sectiuni vizeazã arta culinarã traditionalã si o reprezentare mai ineditã a preparatelor de cofetãrie. Succesul acestui simpozion se datoreazã si colaborãrii foarte bune din cadrul colectivului colegiului, si în special cel al catedrei de Turism si Alimentatie Publicã. Ne bazãm si pe partenerii nostri economici, si as vrea sã-i multumesc pe aceastã cale administratorului Hotelului Ozana, Florin Soric, fiindcã ne-a pus la dispozitie spatiul, cu bucãtãria si sala de prezentare. ÃŽnceput în laboratorul nostru de alimentatie publicã, acest simpozion a ajuns la o amploare atît de mare în acest moment încît nu mai poate sã se desfãsoare în spatiul initial din cadrul colegiului“, a declarat profesorul Gheorghe Apetrei, directorul Colegiului Ion Creangã.

Articol afisat de 1231 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ramona AANEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective