Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 10 Ianuarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, din nou la treabã

Ceahlãul, din nou la treabã

• botoºãneanul Ivaºcã ºi tîrgoviºteanul Dobre sînt singurele noutãþi din lotul galben-negrilor • cantonamentul va fi efectuat la Tîrgu Neamþ • se încercã perfectarea unor meciuri amicale cu echipe de Divizia A, printre care ºi Steaua •

Lotul Ceahlãului s-a reunit ieri la stadionul din Piatra Neamþ, cu gîndul la promovarea în Divizia A la finalul actualului sezon competiþional. Antrenorii Marin Barbu, Ioan Naghi ºi Radu Lefter au acum un lot în care au survenit doar trei modificãri faþã de ultima ºedinþã de pregãtire din 2005. A plecat Marian Mãciucã, mijlocaºul constãnþean nemulþumindu-l pe „Magiun“ toamna trecutã, iar noutãþile sînt Augustin Cãtãlin Ivaºcã ºi Rãzvan Dobre. Primul a venit la Ceahlãul de la FC Botoºani, iar al doilea a fost jucãtorul echipei FCM Tîrgoviºte, are 23 de ani ºi este un jucãtor de atac, putînd evolua atît ca mijlocaº, cît ºi ca vîrf. Nou venit poate fi considerat ºi Mihai Nemþanu, care a intrat în programul echipei, dupã ce a fost nevoit sã stea pe tuºã din cauza unei accidentãri suferite în partida amicalã cu FCM Bacãu din vara anului 2005. Voia bunã a caracterizat primul antrenament al Ceahlãului în 2006, toþi jucãtorii arãtînd cã au profitat din plin de perioada de vacanþã ºi de Sãrbãtorile petrecute alãturi de familii ºi prieteni. Unii jucãtori s-au îngrãºat cu maximum un kilogram, dar Barbu s-a declarat mulþumit de ceea ce a vãzut la cîntar. „Bãieþii au venit la stadion ºi au avut grijã de greutatea lor, iar o jumãtate de kilogram sau chiar un kilogam în plus nu sînt probleme majore pentru ei“, a spus tehnicianul pietrean.
Atît antrenorul, cît ºi jucãtorii au aºteptat reluarea antrenamentelor, toatã lumea fiind de pãrere cã acum se va pune baza anului 2006. „Dacã nu facem pregãtire de iarnã bunã, înseamnã cã nu avem ce sã cãutãm la nivelul Diviziei A, iar returul se anunþã foarte greu din toate punctele de vedere. Psihic stãm foarte bine ºi ne-am întors din vacanþã liniºtiþi ºi relaxaþi, dar la partea fizicã vom avea de lucrat. Sînt convins cã antrenamentele vor fi dificile ºi cã zãpada va fi alãturi de noi mult timp de acum înainte“, a declarat cãpitanul Tiberiu ªerban.

„Este o perioadã care este privitã cu mai puþinã plãcere de jucãtori“
„Noi trebuie sã ne umplem bateriile pentru campionat ºi asta ºtim cã avem de fãcut la începutul fiecãrui an nou. Sînt convins cã fiecare dintre noi va încerca sã dea totul la antrenamente pentru cã trebuie sã fim foarte bine pregãtiþi la începutul returului“, a spus ºi colegul sãu Sorin Mocanu.
Antrenorul Marin Barbu este convins cã jucãtorii sãi vor trece cu destulã uºurinþã peste pregãtirea fizicã ce îi aºteaptã. „Este o perioadã care este privitã cu mai puþinã plãcere de jucãtori, dar sînt sigur cã vor trece cu bine peste ea. Sînt sigur cã vor înþelege cã le va folosi pentru întreg anul 2006“, a spus Barbu.
Dupã o sãptãmînã de reacomodare cu efortul în Piatra Neamþ, Ceahlãul va pleca la Tîrgu Neamþ pentru un cantonament de douã sãptãmîni. În toatã aceastã perioadã echipa pietreanã va juca ºi cîteva meciuri de verificare. Seria de partide amicale va continua apoi pînã la debutul returului, dupã cantonament Ceahlãul dorind sã întîlneascã ºi adversari din Divizia A. Numele vehiculate sînt Farul Constanþa, Sportul Studenþesc, Politehnica Iaºi, FCM Bacãu, FC Vaslui, Laminorul Roman, Cetatea Suceava. Mircea Crainiciuc a spus însã cã în perioada în care echipa se va afla la Bucureºti pentru vizita medicalã, s-ar putea disputa ºi un meci împotriva campioanei, Steaua Bucureºti. Acest duel s-ar putea desfãºura pe 9 februarie, dar numai dacã roº-albaºtrii vor juca în Cupa UEFA pe 16 februarie, cu Heerenveen. Ultimul meci amical al Ceahlãului va fi pe 25 februarie, la Piatra Neamþ cu Politehnica Iaºi, ocazie cu care se va inaugura ºi nocturna instalatã la stadion.

Articol afisat de 1453 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective