Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 23 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Gheorghe ªtefan, Dan Petrescu ºi Ioan Mãrginean, ºefii Ceahlãului

Gheorghe ªtefan, Dan Petrescu ºi Ioan Mãrginean, ºefii Ceahlãului

declaraþia aparþine lui Dan Petrescu, noul preºedinte de la FC Ceahlãul • el va fi ajutat de Ioan Mãrginean, o fostã glorie dinamovistã • la stadionul Ceahlaul se fac ample lucrãri de reamenajare •

Dan Petrescu este noul preºedinte al clubului de fotbal Ceahlãul Piatra Neamþ, acesta urmînd a fi ajutat de Ioan Mãrginean, ca vicepreºedinte. Aceeaºi funcþie de vicepreºedinte i-a fost oferitã ºi fostului preºedintele, Mircea Crainiciuc, însã acesta din urmã a declinat oferta, anunþînd deja cã se aflã în tratative cu alte douã cluburi de primã divizie din România, cel mai porbabil urmînd a ajunge la FC Vaslui, echipã de la care a venit la Ceahlãul.
Dan Petrescu a recunoscut miercuri seara cã avut la în cadrul Federaþiei Române de Fotbal un loc cãlduþ, cel de vicepreºedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. „Prietenia cu oamenii din Piatra neamþ m-a fãcut sã las un loc cãlduþ la Federaþie pentru a veni aici. Funcþii de conducere am mai ocupat, dar numai în cadrul FRF. Consider cã Ceahlãul, cu cîteva transferuri reuºite va putea face o figurã frumoasã ºi va reuºi sã termine sezonul urmãtor pe un loc liniºtitor, mai sus chiar de locul 10, obiectivul pe care îl avem. Nu cer nimãnui lucruri imposibile ci le cer tuturor sã respecte Regulamentul de Ordine Interioarã ºi vom avea liniºte la club“, a declarat Dan Petrescu, preºedintele clubului de fotbal Ceahlãul Piatra Neamþ. Acesta se aflã la prima sa experineþã ca ºi conducãtor de club, fiind însã mulþumit de modul în care aratã baza sportivã a grupãrii galben-negre pietrene ºi de planurile de viitor. ÃŽn perioada urmãtoare la stadion vor fi finalizate lucrãrile la tribune, arena pietreanã urmînd a avea scaune noi ºi mai rezistente decît cele de pînã acum. De asemenea se doreºte acoperirea tribunei a II-a ºi terminarea lucrãrilor de reamenajare a terenului de zgurã, care a fi unul cu gazon artificial, ºi terminarea lucrãrilor la nocturna celor douã terenuri de antrenament.
Ioan Mãrginean a dovedit cã are umor la conferinþa de presã ºi a spus cã deja a venit pregãtit numai cu hainele de sezon varã-toamnã. „Am stat la Extensiv numai o lunã ca preºedinte“, a spus Ioan Mãrginean, moment în care Ghoerghe ªtefan a „aruncat“ bomba: „La noi vei sta douã luni!“.
În ceea ce priveºte lotul de jucãtori, Mihai Stoica s-a arãtat mulþumit de faptul cã Ceahlãul are un lot numeros. Gheorghe ªtefan a anunþat cã fotbalistul Tibi ªerban a semnat o prelungire de contract cu FC Ceahlãul pentru urmãtorii doi ani, fãrã nici o altã clauzã care sã îi permitã sã plece mei devreme, în timp ce Costel Ilie mai are contract încã un sezon.
Mihai Stoica a anunþat cã pînã duminicã, 25 iunie, echipa se va pregãti în localitate, urmînd ca de pe 27 iunie ºi pînã pe 2 iulie formaþia pietreanã sã se antreneze la Poiana Braºov. Ceahlul se va întoarce apoi în Piatra Neamþ, pentru ca în perioada 7-18 iulie sã efectueze un cantonament cu patru jocuri în Austria. Se ve reveni în oraºul de la poalele Pietricicãi, se va juca un ultim meci amical pe 21 iulie, iar pe 29 este programat debutul în Divizia A.

Articol afisat de 1865 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de cicero la data 23.06.2006 08:05
Cooperativa redivivus
Am vazut cum, in mic, se realizaza din nou cooperativa mare! A venit Mihai Soica de la Rapid, Dan Petrescu de la Federatie, Marginean de la Dinamo , toti sub conducerea lui Pinalty! O mie de blaturi fericite in divizie sau sa parafrazam un slogan " Sa blatuti BINE!"
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective