Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 15 Iulie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul joacã astãzi în Ungaria

Ceahlãul joacã astãzi în Ungaria

• echipa pietreanã va juca cu echipa FC Sopron, locul 10 în Ungaria, în sezonul precedent • pînã acum, Ceahlãul a cîºtigat trei meciuri amicale, dar împotriva unor adversari slab valoric

Ceahlãul Piatra Neamþ continuã seria de jocuri amicale programate pentru cantonamentul din Austria. Astãzi, de la ora 18:30, galben-negrii vor juca împotriva echipei FC Sopron, grupare care la finele campionatului precedent a terminat pe locul 10 ºi care este prezidatã de un român, Marius Vizer. Jocul va fi împotriva primei echipe a clubului maghiar, dupã ce în urmã cu cîteva zile ºi echipa a II-a a acestui club a cãzut pradã Ceahlãului: 9-0. „Mergem sã facem un joc bun la Sopron, pentru cã echipa trebuie sã confirme tot ceea ce a arãtat pînã acum. Consider cã sîntem pe drumul cel bun, iar antrenorii sînt mulþumiþi de ceea ce aratã Ceahlãul ºi de modul în care se pregãtesc jucãtorii. Oricum trebuie sã se munceascã în continuare pînã la primul meci oficial al sezonului pentru cã diferenþa este mare între un meci amical ºi unul oficial“, a declarat Dan Petrescu, preºedintele clubului pietrean.
Dan Petrescu a mai spus cã antrenorii au la dispoziþie toþi jucãtorii din lot, nefiind nici o problemã medicalã. De asemenea în programul normal s-au încadrat ºi ultimii noi veniþi, Karamian ºi ªtefan Apostol. De asemenea, Dan Petrescu a susþinut cã Ceahlãul are în vizor un jucãtor bosniac pe care îl testea în aceste zile: „este un jucãtor care poate fi folosit pe mai multe posturi. Are 24 de ani ºi este apreciat. Este un jucãtor care poate juca ºi fundaº dreapta, dar poate juca ºi vîrf de atac. Ne place ºi vrem sã îl luãm“. Din cei patru jucãtori argentineni care se aflã în probe la FC Ceahlãul doi vor rãmîne, dupã cum a mai spus oficialul pietrean.
ÃŽn ultimul meci amical jucat în Austria, Ceahlãul a învins cu 6-2 o divizionarã secundã din campionatul „þãrii valsului“, dupã ce pînã acum trecuse de echipa a II-a a FC Sopron cu 9-0 ºi cu 5-0 o altã formaþie austriacã, dar din liga a III-a. Ultimul meci trebuia sã fie împotriva polonezilor de la Wisla Plock, însã organizatorii au schimbat programul jocurilor amicale, iar dupã meciul cu FC Sopron va urma un joc împotriva unei echipe de primã ligã din Cehia. „Sãptãmîna viitoare vom juca împotriva cehilor, dar ºi a unei alte formaþii, deoarece sîntem în discuþii pentru încã un meci amical“, a mai spus Petrescu.
Ultimul meci amical al verii, înainte de debutul în noul sezon oficial va fi pe 21 iulie, la Piatra Neamþ, cu Forex Braºov, fosta colegã de eºalon a Ceahlãului în campionatul încheiat în luna iunie a acestui an.

Articol afisat de 1573 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective