Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Iulie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Peste 100 de contestatii, dupa titularizare

102 pretendenti la un post titularizabil in Neamt s-au declarat nemultumiti de notele primite la examen si au facut contestatii. Cele mai multe au fost depuse la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu“, 56 la numar. La acest centru au dat examen candidatii care vor sa predea limba si comunicare, matematica, stiinte, tehnologia informatiei, invatamint special. Alte 33 de contestatii au fost depuse la Centrul de examen de la Scoala nr. 3, unde au dat proba scrisa invatatorii si educatoarele. 11 au inaintat candidatii care au sustinut examenul la Colegiul Tehnic Forestier, unde s-au confruntat cei care vor sa predea educatii tehnologice, tehnologii si maistrii instructori. La Centrul de examen de la Elena Cuza au fost depuse doua contestatii care au fost respinse pe loc. Inspectorul scolar Mariana Rosanu, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Scolar Judetean Neamt, a declarat ca au fost depuse contestatii cam la toate ariile curriculare, cite 2-3 la fiecare obiect. Comisiile de reevaluare a tezelor aveau in plan ca, pina vineri seara, sa treaca peste toate lucrarile contestate si sa fixeze al doilea rind de note.
Graficul titularizarilor
Neamtul este unul dintre cele opt judete din tara considerate pilot in ceea ce priveste aplicarea unor noi normative in domeniul educational, motiv pentru care titularizarea se desfasoara altfel decit in alte zone. Astfel, educatoarele se vor titulariza pe 7 august, la ora 8.30, la Scoala nr. 3 din Piatra Neamt, invatatorii - in aceeasi zi si in acelasi loc, la ora 15. Profesorii care vor sa predea limba si comunicare se vor titulariza pe 8 august, la ora 8.30, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu“, iar dascalii de matematica si stiinte - pe data de 8 august, la ora 12, tot aici. Profesorii de informatica, tehnologia informa-tiei, comunicare si tehnologia asistata pe calculator se vor titulariza in aceeasi zi, la ora 12.30, la acelasi liceu, in acelasi centru. Tot pe 8 august, la Colegiul „Gheorghe Cartianu“, dar la ora 16, urmeaza profesorii care vor preda disciplina om si societate, iar dascalii din cadrul invatamintului special, cu o ora mai tirziu. Pe 9 august, se vor imparti posturile pentru profesorii de educatie fizica si sport, la ora 8.30, la Scoala „Elena Cuza“. La 11.30, in aceeasi unitate de invatamint, vor primi catedre profesorii de educatie plastica si arte plastice, iar la 12 - cei de educatie muzicala si specialitati muzicale. Profesorii de educatie tehnologica se vor titulariza pe 10 august, la ora 8.30, la Colegiul Tehnic Forestier Piatra Neamt. Tehnologii se vor titulariza in aceeasi zi si in acelasi loc, cu o ora mai tirziu, iar cei care vor preda instruirea practica, la ora 11.

Articol afisat de 2088 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TARNA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective