Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 29 Iulie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Dumitru Badea acuzã PNL cã face campanie electoralã în primãrii

• el susþine cã au fost distribuite pliante cu sigla PNL, prin care se apeleazã la populaþie pentru sprijinirea retragerii trupelor din Irak • „nu am cunoºtinþã cã s-ar întîmpla asemenea lucruri în primãriile din teritoriu“, a declarat Gheorghe ªtefan, preºedintele PNL Neamþ •

Uzînd de calitatea sa de preºedinte al filialei Neamþ a Partidului România Mare, Dumitru Badea, vicepreºedintele al Consiliului Judeþean, i-a criticat pe exponenþii PNL. ÃŽn opinia sa, liderii liberalilor se folosesc de o iniþiativã lansatã de la nivel central - de atragere a sprijinului populaþiei pentru retragerea trupelor româneºti din Irak - pentru a face propagandã politicã, cu iz de campanie electoralã, în comune, prin intermediul primãriilor din teritoriu. „Nemulþumirea mea este legatã de faptul cã se folosesc primarii pentru propagandã în favoarea Partidului Naþional Liberal, prin distribuirea în primãrii a pliantelor ce fac apel la populaþie pentru a sprijini iniþiativa de retragere a trupelor româneºti din Irak. Spre exemplu, la Borca, primãria era plinã de astfel de pliante. Nu avem nimic împotriva iniþiativei de retragere a trupelor nostre, e chiar lãudabilã, dar atît timp cît aceste materiale apar inscripþionate cu Partidul Naþional Liberal, avînd sigla ºi partidului, practic, în opinia noastrã, aceasta e campanie electoralã“, a declarat Dumitru Badea.
Acesta s-ar considera îndreptãþit sã procedeze la fel, promovînd pe aceleaºi cãi iniþiativele PRM: „Ce ar fi ca ºi eu, în calitate de vicepreºedinte al Consiliului Judeþean, sã pornesc o acþiune pe linia Partidului România Mare? Bineînþeles cã primarii nu m-ar refuza“.
ÃŽn opinia sa, exponenþii Alianþei PNL-PD ar trebui sã aibã alte prioritãþi: „Mai bine sã batã judeþul ºi sã se strãduiascã sã aducã mai multe fonduri, pentru cã sîntem printre cei mai defavorizaþi din acest punct de vedere“.
ÃŽn replicã, Gheorghe ªtefan, preºedintele PNL Neamþ, susþine cã nu a fost înºtiinþat despre acþiunea colegilor sãi de partid: „Nu am cunoºtinþã cã s-ar întîmpla asemenea lucruri în primãriile din teritoriu. Domnul Badea, dacã tot face asemenea afirmaþii, sã producã dovezi. Cred cã, mai degrabã, este vorba despre o diversiune“. Cît despre recomandarea de a aduce bani pentru dezvoltarea judeþului, a subliniat: „La Momentul actual, pe site-urile ministerelor, Neamþul este prezent cu 28 de proiecte. Aºa încît, nu se poate spune cã nu am fãcut eforturi“.

Articol afisat de 1819 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(I.IACOB, C.ILISEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective