Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 August 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Forminte, pe tuºã cel puþin o lunã

Forminte, pe tuºã cel puþin o lunã

• fotbalistul s-a accidentat în minutul 8 al jocului de la Iaºi, fiind înlocuit de Nohai • Forminte a fost la control la Bucureºti ºi i s-a descoperit un hematom pe muºchiul inghinal al piciorului drept • medicii i-au recomandat repaus ºi tratament

Alexandru Forminte va lipsit din lotul echipei Ceahlãul Piatra Neamþ cel puþin o lunã ºi jumãtate. Aceasta din cauza accidentãrii suferite în partida cu Politehnica Iaºi, din etapa a II-a a Ligii I. ÃŽn minutul 8 al acelui meci, pierdut de Ceahlãul cu 0-1, Forminte a suferit o întindere a muºchiului inghinal al piciorului drept ºi a fost nevoit sã pãrãseascã terenul, locul sãu fiind luat de Florin Nohai. ÃŽn urma unui control efectuat la Bucureºti s-a descoperit cã fotbalistul formaþiei antrenate de Mihai Stoica are un hematom de 2 centimetri ºi cã are nevoie de repaus de 30 de zile. De asemenea, în aceastã perioadã va fi nevoit sã urmeze un tratament prescris de medicul care l-a controlat, urmînd ca la finalul perioadei sã meargã la un nou control în Bucureºti. „ÃŽmi pare tare rãu cã acest jucãtor a ieºit din circuit, aºa cum mi-ar fi pãrut rãu pentru orice alt jucãtor de la Ceahlãul. Aveam nevoie de el, dar, dacã s-a întîmplat, acum trebuie sã stea liniºtit ºi sã facã totul pentru a reveni în lot. Forminte este un jucãtor pe care Ceahlãul se poate baza în sezonul care tocmai a început. Sper ca dupã aceste 30 de zile sã se întoarcã la antrenament“, a declarat Ion Mãrginean, vicepreºedinte al FC Ceahlãul.
ÃŽntrebat care este pãrerea sa despre ºansele Ceahlãului de a-ºi realiza obiectivul, clasarea pe locul 10 la finalul campionatului, Ion Mãrginean crede cã sînt echipe mai slabe ca acea a lui Mihai Stoica. „Am vãzut meciurile din primele douã etape ale acestui campionat ºi pot spune cã sînt ºase echipe mai slabe decît Ceahlãul. Nu se poate ca sã le meargã la infinit unora cu «autobaza în poartã». Sînt sigur cã formaþia noastrã a dovedit pînã acum cã joacã un fotbal bun ºi cã aratã mai bine decît multe alte echipe“, a declarat fostul fundaº central al lui Dinamo Bucureºti. Oficialul pietrean a mai spus cã nu dã nume, în ceea ce priveºte echipele „care bagã autobaza în poartã“, aceastea urmînd a se cerne singure pînã la finalul campionatului.
Reamintim cã în prima etapã de campionat Ceahlãul a învins, la
Piatra Neamþ, pe Gloria Buzãu cu 1-0, golul fiind marcat de Radu Doicaru. A fost o partidã cu mari ratãri, gazdele arãtînd poftã de joc ºi cã noile achiziþii din lot dau randament. În evidenþã a ieºit argentinianul Diaz, care a demonstrat cã este tehnic, are vitezã ºi tupeu. Etapa trecutã, formaþia pietreanã a mers la Iaºi, ºi a fost învinsã de Politehnica cu 1-0, dupã o gravã eroare a lui Nohai.

Articol afisat de 1512 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective