Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 29 August 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Galben-negrii, program incarcat

Galben-negrii, program incarcat

• echipa va face miercuri o vizita medicala la Bucuresti • programul mai cuprinde un minicantonament la Tirgu Neamt si un joc amical

Ceahlaul nu va juca la finalul acestei saptamini in campionat, avind in vedere intreruperea intrecerii interne cauzata de jocurile nationalei cu Bulgaria si Albania in preliminariile Euro 2008. Cu toate acestea, programul echipei pietrene este unul incarcat. Miine, jucatorii de la FC Ceahlaul vor ajunge la Institutul de medinica Sportiva din Bucuresti pentru o vizita medicala complexa, desi inainte de startul campionatului s-a efectuat o alta vizita medicala pe plan local. Va urma apoi plecarea intr-un minicantonament la Tirgu Neamt. „Acolo se pune accent atit pe pregatirea fizica, cit si pe cea tehnico-tactica. Este o perioada de pauza pe care am asteptat-o, pentru ca era necesar sa fim impreuna cit mai mult timp, fara a mai juca vreun meci oficial. Vrem ca la finalul saptaminii sa raminem conectati la competitie si vom juca o partida amicala“, a declarat Ion Moldovan, antrenorul principal al echipei pietrene. Se pare ca cele mai mari sanse de a juca un meci de verificare sint impotriva celor de la Politehnica Iasi, grupare in fata careia Ceahlaul a pierdut in etapa a II-a a Ligii I, cu 0-1, in Copou.
Intrebat care este concluzia sa despre echipa dupa primele 5 etape, in comparatie cu alte formatii din Liga I, tehnicianul Ion Moldovan a precizat ca nu se poate pronunta in acest sens. „Din punctul meu de vedere, Steaua, Dinamo, CFR Cluj si Rapid sint echipele care se bat pentru un loc in cupele europene. Restul pot intra oricind in lupta pentru evitarea retrogradarii. In opinia mea Ceahlaul poate fi o echipa de locul 5, asa cum poate fi si o echipa care sa termine campionatul la jumatatea clasamentului“, a fost comentariul lui Moldovan.
In alta ordine de idei, FC Ceahlaul Piatra Neamt a mentionat, intr-un comunicat de presa, ca nimeni din conducerea clubului nu a facut declaratii pro sau contra delegarii arbitrului Marius Martis la partida din cadrul etapei a V-a, disputata vineri, 25 august, la Piatra Neamt, intre Ceahlaul si Unirea Urziceni. „Putem proba oricind afirmatia de mai sus punindu-va la dispozitie colectia de ziare din presa locala si centrala. In aceste conditii credem ca afirmatiile domnului Aurelian Sandulescu, director de comunicare al clubului Unirea Urziceni, conform carora «Cei de la Ceahlaul au facut presiuni asupra arbitrului in presa, de unde se vede ca la Piatra Neamt nu s-a schimbat decit aspectul stadionului, nu si vechile practici», asa cum au aparut in editia de luni, 28 august 2006, a cotidianului Prosport, sint neintemeiate si tendentioase. De asemenea, si in stirea publicata in pagina a noua a aceluiasi cotidian (Editia de Moldova), semnata de Catalin Anton, lipseste parerea oficialilor clubului Ceahlaul, drept pentru care am redactat perzentul comunicat“, se arata in comunicatul de presa emis de FC Ceahlaul.

Articol afisat de 1583 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective