Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlaul, multa sansa la prima victorie în deplasare

Ceahlaul a cîstigat, la Constanta, trei puncte extrem de importante pentru economia acestui campionat. Cu multa munca, cu determinare si daruire în duelurile pentru fiecare balon, elevii lui Ion Moldovan au „stins“ Farul, prin golul marcat de Radu Doicaru (foto), care a marcat a doua oara în acest campionat.
Jucatorii Ceahlaului au jucat, vineri seara, cu multa atentie, iar atunci cînd au gresit au fost salvati de barele portii sau de imprecizia atacantilor adversi. Rezultatul este unul meritoriu, are importanta sa, dar cei de la Ceahlaul trebuie sa analizeze bine partida jucata, pentru ca au fost, totusi, momente în care Farul a avut ocazii clare si a gasit destule spatii în defensiva echipei lui Moldovan. Moralul formatiei a crescut dupa victoria de la malul Marii Negre si jocul cu FC National poate fi pregatit cu mai multa atentie si calm. Ion Moldovan se poate mîndri, acum, cu doua victorii la Ceahlaul, ceea ce înseamna ca a gasit modalitatea de a aduce mai multa liniste în vestiar si, astfel, jucatorii sînt mai atenti la antrenamente.
Ceahlaul a început jocul cu gîndul de a pastra rezultatul de 0-0, astfel ca Farul a dominat teritorial în prima parte. Gazdele au ratat o ocazie importanta, în minutul 21, cînd Tibi Moldovan a fost la un pas de a trimite balonul în poarta lui Curca, dar a ratat de putin întîlnirea cu balonul. De partea cealalta, Ceahlaul se poate mîndri ca a condus la capitolul suturi pe poarta, 2-1, la finalul primelor 45 de minute.
Repriza secunda a fost cea în care s-a decis destinatia celor trei puncte. În minutul 55, un mijlocas al Farului a trimis mingea în careul pietrean, Liviu Mihai a încercat o preluare pe piept, dar Nohai l-a izbit pe constantean din spate, într-un moment în care a judecat cum nu se poate mai prost interventia la adversar. Deaconu a acordat pe buna dreptate penalty, iar Curca a fost salvat de bara din dreapta sa, la executia lui Tibor Moldovan. Încurajata de trecerea cu bine peste momentul acelui penalty, Ceahlaul a jucat, apoi, cu mai mult tupeu. Nou intratul Simic a profitat de o respingere a balonului gresita de un fundas al gazdelor, iar din partea stînga de atac a galben-negrilor a centrat în mijlocul careului. Doicaru a fost mai rapid decît Schiopu, a preluat si a sutat, apoi, fara spe-ranta pentru Vlas. Era minutul 70 si Ceahlaul conducea cu 1-0, în ciuda dominarii mai mari a gazdelor.
Pîna la final, nu s-a mai întîmplat nimic notabil, iar Ceahlaul si-a trecut în cont primele puncte în deplasare din acest sezon si a revenit la 0 în clasamentul adevarului. Sînt, însa, puncte care trebuie „dublate“ în rundele urmatoare, la FC National si cu Pandurii Tîrgu Jiu, pe propriul teren. La finalul turului, sînt programate duelurile cu Steaua, Dinamo si Rapid, adica echipele considerate cu cele mai mari sanse la cîstigarea titlului national.

FARUL: Vlas - Farmache (‘72 - Bacila), Schiopu, Gheara, Florea - Lungu, Voiculet, Apostol - L.Mihai (‘81 - Nae), Gurita, Moldovan (‘60 - Disney). Antrenor: Mumcilo Vukotic.
CEAHLAUL: Curca - Alistar, Nohai, Avadanei - Purica, C.Ilie, T.Serban, Rusmir (‘65 - Simic), Ivasca (‘75 - Vasîie) - Doicaru (‘81 - Petrescu), M.Ilie. Antrenor: Ion Moldovan.

Articol afisat de 1599 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective