Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 2 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Unic a pierdut fara drept de apel la Galati

Unic Piatra Neamt a Ă®nregistrat, sĂ®mbata, prima sa Ă®nfrĂ®ngere Ă®n noul sezon al Diviziei A1 de volei feminin, pe terenul unei contracandidate la cĂ®stigarea titlului national, CSU Metal Galati. Scorul final al meciului a fost 3-0 (25-18, 25-17, 25-17) pentru gazde, Ă®n urma unui joc Ă®n care echipa antrenata de Marian Constantin si Berthold Vasuica a fost de nerecunoscut. „Principalul“ a spus chiar ca palaria a fost prea mare pentru Unic, la acest meci, dar ca Ă®si doreste ca jocul si rezultatul de la Galati sa fie repede uitate.
„Armata“ de sĂ®rboiace, coordonate de pe margine tot de doi sĂ®rbi, Zoran Terzic si Nenad Durovic, a desfiintat apararea Unicului si a punctat la fiecare ocazie ivita. Ridicatoarea Maja Ognenovic a fost Ă®n mare forma, a destabilizat blocajul pietrencelor, iar tragatoarele Brizitka Molnar, Alina Albu si Ivana Ostojic au finalizat atac dupa atac. Unic n-a reusit sa puna reale probleme adversarei decĂ®t Ă®n primele minute ale celor trei seturi jucate. Echilibrul s-a mentinut pĂ®na la primul time-out tehnic al fiecarui set, iar de la margine reveneau parca mai montate jucatoarele galatence. „CSU Metal Galati a jucat contra noastra de doua ori mai bine decĂ®t Ă®n meciul cu Dinamo Bucuresti, pe care l-au pierdut cu 0-3. Diferenta de pe tabela de marcaj arata clar si diferenta din teren. Nu sĂ®nt prea multe de reprosat acum fetelor, pentru ca ne asteapta un adevarat derby Ă®n etapa urmatoare, cu Rapid Bucuresti“, a declarat Marian Constantin. Vasile Ouatu, presedintele de onoare al Unicului, a spus, la finalul jocului de la Galati, ca este placut surprins de lectia de volei data de antrenorii sĂ®rbi ai gazdelor. „A trebuit sa vina acest cuplu de antrenori sĂ®rbi la echipa din Galati, ca sa predea o lectie de volei modern Ă®n campionatul romanesc. Felicit echipa gazda pentru victorie si pe Cornel Mangalea pentru curajul pe care l-a avut de a reforma echipa“, a afirmat Vasile Ouatu.
De mentionat ca reprezentantii mass-media au avut probleme în sala de la Galati, jurnalistii de la un post pietrean de televiziune nefiind lasati sa filmeze meciul de vicepresedintele clubului gazda, Petre Deju. Acesta a pus si cîtiva membri ai unei firme de paza din Galati pentru a avea grija ca pietrenii sa nu filmeze partida. Aceasta desi Federatia Romana de Volei nu a vîndut nimanui drepturile de televizare ale jocurilor din Divizia A1 de volei feminin. Incidentul se adauga gestului facut de conducerea administrativa a CSU Metal Galati care a anuntat din timp clubul Unic ca nu va permite nici unui suporter din Piatra Neamt sa intre în sala în timpul partidei.

Articol afisat de 1802 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de m1best2 la data 01.10.2006 17:58
volei
mai fratilor sunteti de groaza numai stit sa va plangeti !!!
mi se pare corect sa nu va lase sa filmat atat timp cat mangalea si la televiziunile din galati le cere bani ca sa poata filma!!!
si voi vreti sa va lase pe voi!!
in rest aveti dreptate in articol metalul a fost peste unic cu doua clase!!!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective