Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 4 Octombrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Clubul Copiilor din Tîrgu Neamt si-a redeschis portile

Clubul Copiilor din orasul de sub cetate functioneaza ca institutie de învatamînt non-formal, cu un numar de 11 cercuri. Toate activitatile se desfasoara în local propriu, salile fiind igienizate, încalzite si dotate în mod corespunzator. Astfel, mentionam dotarile din cercul foto, modelism, instrumente muzicale, informatica, karting, ecologie-sera proprie, atelierul de confectii, în curs de amenajare
Felicitari merita nu numai directorul clubului, profesor Mihai Banarascu, nu numai profesorii si copiii, ci si firmele si conducerile acestora, care au pus suflet în realizarea dotarilor si a contributiilor financiare, pentru participarea elevilor la competitiile de profil organizate la nivel judetean si national.
Rezultatele sînt, an de an, mai bune, datorita copiilor, colaboratorilor, conducatorilor de cercuri si, nu în ultimul rînd, ISJ Neamt. Astfel, în fiecare an, cei care frecventeaza cursurile la Clubul Copiilor au cucerit locul I la faza judeteana karting, modelism, dans, formatii muzica moderna, solisti vocali, locuri fruntase la fazele nationale karting , modelism, dans, solisti vocali, expozitie desen etc. Ca o adevarata scoala a viitorului, Clubul Copiilor este spatiul unde vocatia poate deveni împlinire, iar dorinta, certitudine, oferind posibilitatea acumularii, evaluarii si concretizarii cunostintelor si aptitudinilor într-un mod mai deschis, mai atractiv, mai rapid, ceea ce îl apropie de menirea învatamîntului vocational-optional, cît si de viitoarea integrare sociala. Fara a fi paralel scolii propriu-zise si neexcluzînd instruirea generala, Clubul are în vedere si performantele, copiii deprinzîndu-se cu duritatea luptei competitionale. Complexitatea muncii, crearea posibilitatilor de afirmare a personalitatii individuale, libera alegere, diversitatea structurarii catedrelor, adaptarea la realitatile si cerintele zonale fac din club o reala scoala a viitorului.
Bine integrat ca dimensiune, traditie si dotare în sistemul învatamîntului nemtean, Clubul Copiilor Tîrgu Neamt îsi deschide portile cu optiuni tot mai clar definite, urmarindu-se un echilibru între deschiderea catre modern si pregatirea artistica.
Acoperind optiunile a peste 1.200 copii, Clubul Copiilor încearca sa se defineasca drept o unitate unde conlucrarea cu autoritatea scolara, unitati economice, familie, comunitate sa capete dimensiunea unei colaborari de anvergura, concretizata în rezultate reale, fiind o institutie de sine statatoare, vie si necesara.

Articol afisat de 2039 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Mihai ILIESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective