Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Arbitrii din meciul cu Poli Timisoara, retrogradati

Arbitrii Lucian Dan si Aurel Florescu au primit pedepse destul de aspre dupa gafele facute Ă®n meciul Ceahlaul Piatra Neamt - Politehnica Timisoara, scor 1-2. Primul dintre ei a fost arbitrul de centru al Ă®ntĂ®lnirii si a fost retrogradat Ă®n lotul B, urmĂ®nd sa oficieze la Liga a II-a pĂ®na la finalul anului 2006. Cel de-al doilea a fost unul dintre asistenti si a fost retrogradat definitiv sa oficieze la nivelul campionatului judetean. Lui Lucian Dan i se poate imputa neacordarea celui de al doilea cartonas galben lui Izvoranu, Ă®n doua situatii de joc, si faultul la portar la primul gol marcat de Poli Timisoara, prin Mihaita Plesan. Asistentului Aurel Florescu i se imputa semnalizarea unui ofsaid la golul marcat Ă®n minutul 50, de Angelo Alistar. „SĂ®nt relativ multumit de decizia luata Ă®n cazul celor doi, pentru ca eu consider ca Lucian Dan a fost mai vinovat decĂ®t asistentul“, a declarat Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al FC Ceahlaul.
Intrati într-o pauza competitionala, jucatorii de la Ceahlaul se antreneaza în continuare în Piatra Neamt. La finalul acestei saptamîni, echipa antrenata de Ion Moldovan va disputa un joc amical cu Dacia Chisinau, echipa care activeaza în campionatul Republicii Moldova. De mentionat ca Dacia Chisinau se afla pe locul trei în campionatul tarii de la Est, dupa FC Serif Tiraspol si FC Zimbru Chisinau, fiind, însa, eliminata din Cupa Republicii Moldova.
Conducerea tehnica a gruparii pietrene considera ca pauza competitionala nu este binevenita pentru echipa, deoarece jocul acesteia începuse sa se lege, iar evolutia din partida cu Poli Timisoara dadea sperante pentru o repetitie de acelasi gen si în jocul de la Universitatea Craiova.
În ceea ce priveste lucrarile de la Stadionul Ceahlaul, se pare ca sînt discutii pentru a se completa tribunele cu o peluza si între terenurile de antrenament. Se doreste construirea acestei tribune pentru a se putea organiza la Piatra Neamt un meci oficial al nationalei Romaniei, cel mai probabil cu Luxemburg. Jocul care se doreste a se disputa la Piatra Neamt este programat pentru data de 28 martie.

Articol afisat de 2090 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.M.)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective