Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Modocor isi reintilneste adversara de la baraj

• Moldocor - United Galati, miine de la ora 13, in Sala Ceahlaul

Moldocor Piatra Neamt si United Galati se intilnesc intr-un meci oficial pentru prima data de la dubla de baraj pentru promovarea in Liga I la futsal, miine, de la ora 13, in Sala Ceahlaul. Jocul face parte din programul etapei a cincea a campionatului romanesc si se anunta a fi unul extrem de interesant. Moldocor nu vrea sa continue sa ramina fara victorie pe propriul teren, in timp ce oaspetii nu pot uita faptul ca in Sala Ceahlaul au pierdut barajul pentru promovarea in Liga I. A fost atunci o dubla confruntare extrem de tensionata, cu probleme de disciplina din partea galatenilor atunci cind au gazduit turul acelui baraj, duel incheiat 3-3. Cristi Coroama, antrenorul principal, a spus ca a fost la un pas sa se ia la bataie cu adversarii, in timp ce in retur United Galati a parasit terenul de joc cu numai 50 de secunde inainte de finalul partidei. S-a terminat pe teren 2-1 pentru Moldocor, dupa care Federatia Romana de Fotbal a decis ca rezultatul partidei sa fie 3-0, la „masa verde“. „Sper ca United Galati sa nu vina montata sa se razbune in vreun fel pe noi. Nu este nevoie de un meci tensionat, dar va fi greu pentru ambele echipe. Sintem in jumatatea a II-a a clasamentului si avem mare nevoie de punctele puse in joc. Vrem sa dublam acel egal de la Pitesti si sa dovedim ca nu degeaba am scos un punct acolo. Si ei vor sa arate ca meritau mai mult in jocul cu Athletic Club Bucuresti, astfel ca partida va fi foarte echilibrata“, a declarat Cristi Vornicu, managerul clubului pietrean. Pentru Claudiu Serban, fundasul formatiei nemtene, va fi primul meci oficial in Sala Ceahlaul dupa mai bine de trei luni, perioada in care a lipsit din cauza unei probleme medicale. Coincidenta face ca revenirea sa in fata propriilor suporteri sa se faca impotriva lui United Galati.
Formatia mentionata a revenit pe prima scena a futsalului din Romania, desi a pierdut jocurile de baraj cu Moldocor. Motivul acestei reveniri se datoareaza faptului ca alte formatii de prima divizie au renuntat la locul lor in Liga I, astfel ca United Galati, Cosmos Pitesti si Quasar Deva au promovat la „masa verde“. Echipele din Liga I la futsal vor juca in etapa a cincea dupa urmatorul program: Clujana Cluj Napoca - Poli Timisoara, Futsal Municipal Constanta - Cosmos Pitesti, Moldocor Piatra Neamt - United Galati, Atheltic Club Bucuresti - Metropolis Bucuresti, Energoconstructia Craiova - FC CIP Deva, ACS Odorheiu Secuiesc - Energia Vulturu Focsani, Informatica Timisoara - Quasar Deva.

Articol afisat de 1628 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective