Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 10 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Sînt pentru unitate în PNL si readucerea lui Stolojan“

„Sînt pentru unitate în PNL si readucerea lui Stolojan“

• afirmatia apartine primarului liberal de Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, care se numãrã printre semnatarii apelului lansat conducerii PNL, de reprimire în partid a grupului Stolojan-Stoica • seful liberalilor nemteni a mai afirmat cã excluderea lui Stolojan din partid a fost o eroare • pe lista aderentilor la aceastã initiativã se aflã, de asemenea, deputatii Vasile Pruteanu si Dorinel Ursãrescu •

Liberalii îl doresc pe Theodor Stolojan înapoi în partid, iar faptul este dovedit de apelul lansat conducerii formatiunii - de reprimire în partid a grupului Stolojan-Stoica - de cãtre viceliderul deputatilor PNL, Gabriel Sandu, care a pornit si o actiune de strîngere de semnãturi. Au aderat la aceastã initiativã, numãrîndu-se printre semnatari, 35 de membri marcanti, între acestia numãrîndu-se primarul de Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, liderul PNL Neamt, precum si deputatii Vasile Pruteanu si Dorinel Ursãrescu.
Pe listã se aflã ministrul Gheorghe Flutur, nouã senatori, 20 de deputati, doi primari si presedintii filialelor judetene din Neamt, Suceava si Cãlãrasi. Initiatorii au cerut, între altele, reintegrarea tuturor celor exclusi din partid, crearea unor structuri mai eficiente în PNL si încetarea excluderilor din rîndul liberalilor.
Apelul pentru reprimirea în partid a grupului Stolojan-Stoica a determinat reunirea senatorilor liberali, dar întîlnirea s-a încheiat fãrã nici o concluzie. Referindu-se la aceastã întîlnire, liderul grupului senatorial al PNL, Puiu Hasotti, declara: „A fost o discutie cît se poate de colegialã, de prieteneascã, în interiorul grupului si s-au desprins douã concluzii. Prima este cã marea majoritate a grupului din Senat nu sustine Platforma Stolojan-Stoica. Cea de a doua concluzie a fost cã am constatat cu totii cã existã un regret la atitudinea foate rigidã pe care o are domnul Stolojan, în ceea ce priveste declansarea unui dialog cu conducerea partidului. Sau cã pune conditii care înseamnã tot refuzul acestui dialog“.
Contactat telefonic, Gheorghe Stefan, primarul liberal de Piatra Neamt, ne-a confirmat faptul cã a semnat acest apel, la fel ca si deputatii Pruteanu si Ursãreascu. Referindu-se la acest gest politic, liderul PNL Neamt a declarat: „Tãriceanu si compania îsi dau seama cã PNL este în cãdere. Numai Theodor Stolojan este cel indicat sã îl ridice. ÃŽnainte de plecarea sa din partid, raportul de forte era de 1-1 între PNL si PD, iar acum a ajuns de 1-2 în favoarea PD. Theodor Stolojan, împreunã cu presedintele Traian Bãsescu pot aduce o crestere a Aliantei DA în sondaje. Vreau sã se înteleagã clar un lucru - sînt pentru unitate în PNL si readucerea lui Stolojan în cadrul formatiunii politice. Consider cã excluderea lui Stolojan din partid a fost o eroare“.

Articol afisat de 1679 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Iulia IACOB)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective