Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Politica 24 Ianuarie 2007
Tipreste articolul - Varianta pentru imprimant Trimite acest articol unui prieten  prin email

Occidentul a lãsat PRM Neamt fãrã suflu tînãr

• tinerii si femeile au o slabã reprezentare în filiala formatiunii politice

Partidul România Mare, filiala Neamt, are în organizatia judeteanã un numãr restrîns de membri tineri si femei. Dumitru Badea, presedintele organizatiei judetene a formatiunii, a declarat cã, la ultima întrunire a peremistilor, care a avut loc la sfîrsitul anului 2006, s-a analizat reprezentantivitatea tinerilor si a femeilor în partid si a fost criticatã lipsa de consecventã în ceea ce înseamnã pregãtirea cadrelor de rezervã. „Conform prevederilor statutului PRM, la patru ani au loc conferinte de dãri de seamã la nivelul filialelor judetene si alegeri pentru desemnarea sefilor de filiale. Am realizat o conferintã de dãri de seamã, pe 27 decembrie 2006, în urma unui control cu rezerva de cadre pe linie de partid. Urmeazã sã punem la punct un plan de mãsuri referitoare la reprezentativitatea tineretului si a femeilor în PRM si la lipsa de consecventã în ceea ce înseamnã pregãtirea cadrelor de rezervã. Noi avem în partid 23% femei si circa 21,5% tineret. Problema este cã au plecat tinerii la muncã în strãinãtate si s-au golit satele. Cînd te uiti la rezerva de cadre, vezi un administrator, un presedinte, dar tineret - nimic. E plecat peste hotare“, a declarat presedintele peremist Dumitru Badea.
Potrivit aceleiasi surse PRM Neamt are circa 10.000 de membri, numãrul mentinîndu-se constant în ultimii doi ani. „În Neamt sînt organizatii locale mai active si mai putin active. Drept este cã noi nici n-avem posibilitatea sã ne manifestãm prea mult. Avem în consiliile locale cîte unul-doi consilieri“, a mai spus Badea.
În altã ordine de idei, la începutul lunii viitoare, la Bucuresti va avea loc sedinta Comitetului Director (organism intermediar între Biroul Permanent si Consiliul National, din care fac parte toti sefii de filiale judetene). Atunci se va stabili care dintre membrii PRM vor fi pe listele pentru alegerile europarlamentare, programate pentru luna mai. „De la Neamt nu cred cã va fi cineva pe listele pentru europarlamentare. Dupã pãrerea mea, cei care ne vor reprezenta în Parlamentul european trebuie sã fie, în primul rînd, buni patrioti. Dacã vor fi asa, restul vor veni de la sine. Europarlamentarii vor avea o linie de conduitã unicã, nu se vor mai întepa pe acolo“, a mai spus presedintele PRM Neamt, Dumitru Badea.

Articol afisat de 2066 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaug comentariul tu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective