Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 3 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, meci cu un adversar periculos

Ceahlãul, meci cu un adversar periculos

• Ceahlãul-Otelul se va juca mîine searã, cu începere de la ora 20.45 • antrenorul Florin Marin se confruntã cu multe absente • vor lipsi Doicaru, Forminte si Puricã • ar putea fi titulari Vrãjitoarea si Iencsi •

Ceahlãul joacã, mîine searã, de la ora 20.45, primul meci pe propriul teren în 2007, pentru cã, pînã acum, nici în amicale nu a evoluat la Piatra Neamt. Adversarul este Otelul Galati, o formatie extrem de periculoasã, cu jucãtori care dau totul pe teren si care au dovedit în partida cu Steaua, din sferturile de finalã ale Cupei României, cã pot face surprize. Ceahlãul nu va avea o misiune usoarã, chiar dacã a cîstigat un punct la Cluj, iar atmosfera în vestiar este bunã. Vor lipsi din „garnitura“ lui Florin Marin, Doicaru, Puricã si Forminte (n.r. - primii doi accidentati, al treilea suspendat), dar sînt de asteptat debuturile jucãtorilor Adrian Iencsi si Bogdan Vrãjitoarea. „Avem un meci foarte greu contra Otelului, dar sper ca publicul sã fie lîngã noi si sã ne ajute în momentele dificile. Otelul s-a întãrit în tur, a transferat jucãtori buni si este o echipã omogenã. Este o echipã foarte periculoasã în deplasare si foarte incomodã“, a spus Marin. Adrian Iencsi, cel care ar putea juca la Ceahlãul dupã o pauzã de 10 ani, stie care este potentialul Otelului. „Stiu din tur cã este o formatie care poate pune probleme oricãrui adversar si care a scos rezultate pozitive împotriva echipelor mari din România“, a declarat pietreanul. Evident cã Iencsi s-a referit la acel 2-1 cu Steaua si nu la rusinea din jocul cu Rapid, cînd giulestenii au învins la Galati cu 7-0. Un alt jucãtor pietrean care a scos în evidentã potentialul adversarului de mîine a fost Cãtãlin Multescu. „Nu trebuie ne fie fricã de un jucãtor anume de la Otelul, ci de toatã echipa“, a atras atentia portarul Ceahlãului.
Într-adevãr, galben-negrii vor avea de furcã cu o grupare omogenã, care aleargã mult, pune presiune mai ales la mijlocul terenului si care, dupã ce reuseste recuperarea baloanelor, dezvoltã jocul de atac cu multã dezinvolturã. Pericolul pentru apãrarea Ceahlãului pare a veni din lateral, acolo unde Szekely, pe dreapta, si Kim, pe stînga, sînt jucãtori de vitezã, cu tupeu si care furnizeazã centrãri de calitate. În careul pietrean pot apãrea masivul Jula si lituanianul Labukas, fotbalisti care, joi searã, au fãcut un meci bun contra Stelei. Jucãtorii Ceahlãului trebuie sã mai fie atenti la mijlocasii centrali Paraschiv si Giurgiu, primul mai ales fiind unul dintre cei care încearã vigilenta portarilor de la distantã. În meciul cu Steaua, Otelul a arãtat, însã, destule carente în defensivã pe pãrtile laterale, acolo unde Semeghin si Gado au fost depãsiti deseori de jucãtorii Stelei. De asemenea, cuplul de fundasi centrali Baciu - Nogo a pãrut a nu fi sudat în proportie de 100%.
Meciurile programate în etapa a XXI-a a Ligii I sînt: Ceahlãul Piatra Neamt - Otelul Galati (în tur, 1-3), FC Vaslui - Steaua Bucuresti (1-3), Unirea Urziceni - Farul Constanta (1-0), FC National Bucuresti - CFR Cluj Napoca (1-0), Jiul Petrosani - Gloria Bistrita (0-0), Pandurii Tîrgu Jiu - Politehnica Iasi (1-2), Politehnica Timisoara - Dinamo Bucuresti (1-3), U Craiova - Rapid Bucuresti (1-1), UTA Arad - FC Arges Pitesti (1-0).

Articol afisat de 1593 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective