Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Numãrul angajatilor institutiile judetene, bãtut în cuie

• Centrul pentru Culturã si Arte „Carmen Saeculare“ a cerut 10 posturi în plus, fatã de 2006

Consilierii judeteni au aprobat, în ultima lor sedintã de pe 28 februarie, organigrama si statul de functii al aparatului de specialitate pentru institutiile si serviciile publice de interes judetean - Biblioteca Judeteanã „G.T.Kirileanu“, Complexul Muzeal, Teatrul Tineretului si Centrul de Culturã si Artã „Carmen Saeculare“.
Pentru Biblioteca Judeteanã „G.T.Kirileanu“, Complexul Muzeal si Teatrul Tineretului, numãrul de posturi cuprins în organigramele propuse pentru 2007 se mentine neschimbat, fatã de cel aprobat pentru 2006. Astfel, la Biblioteca Judeteanã sînt 55 de posturi, la Complexul Muzeal - 111, iar la Teatrul Tineretului - 76. La Centrul de Culturã si Artã „Carmen Saeculare“, fatã de numãrul anterior, de 61, s-a propus o crestere cu 10 posturi.
În subordinea Consiliului Judetean Neamt functioneazã si douã servicii publice de interes judetean - Serviciul de Administrare a Parcului National Ceahlãu si Serviciul Public Salvamont. Administratia Parcului Ceahlãu a cerut angajarea unui muncitor calificat III si a unui îngrijitor I. Pentru Salvamont, s-a aprobat înfiintarea functiei de inspector de specialitate (economist) IA, pentru asigurarea promovãrii profesionale a economistului, avînd în vedere cã îndeplineste conditiile legale de vechime în gradul actual si obtinerea punctajului maxim la evaluarea performantelor individuale pe anul 2006. Printr-o hotãrîre a Consiliului Judetean din decembrie 2006, au fost preluate în subordinea directã a CJ patru centrele rezidentiale pentru persoanele cu handicap. Centrul de Îngrijire si Asistentã Roman a solicitat o suplimentare cu cinci posturi, fatã de 2006 - un psiholog, un fiziokinetoterapeut si un educator specializat, un referent I A si un post de muncitor calificat treapta I, pentru promovarea salariatilor în treapta profesionalã. Centrul de Îngrjire si Asistentã Oslobeni mai vrea un singur post, de medic pentru recuperarea medico-psiho-socialã a asistatilor, pe lîngã cele 41 existente. Centrul de Îngrijire si Asistentã Tîrgu Neamt vrea majorarea cu douã posturi - inspector de specialitate si sef birou recuperare medico-psiho-socialã. Centrul de Îngrijire si Asistentã de la Bozieni a cerut reducerea cu un post, fatã de 2006, rãmînînd cu 60 de salariati. Reprezentantii Centrului de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Pãstrãveni si-au exprimat dorinta de a nu se modifica organigrama fatã de 2006, rãmînînd cu 171 de posturi. Doi infirmieri au fost angajati la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatricã Rãzboieni, pentru îmbunãtãtirea serviciilor de îngrijire a asistatilor si reducerea unui post de muncitor necalificat.

Articol afisat de 1546 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective