Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Monitorul Neamt
 Judetul Neamt
 rochii.ro
 fantastic.ro
 culise.ro
 grazie.ro
 odeon.ro
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Martie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Numărul angajatilor institutiile judetene, bătut în cuie

• Centrul pentru Cultură si Arte „Carmen Saeculare“ a cerut 10 posturi în plus, fată de 2006

Consilierii judeteni au aprobat, în ultima lor sedintă de pe 28 februarie, organigrama si statul de functii al aparatului de specialitate pentru institutiile si serviciile publice de interes judetean - Biblioteca Judeteană „G.T.Kirileanu“, Complexul Muzeal, Teatrul Tineretului si Centrul de Cultură si Artă „Carmen Saeculare“.
Pentru Biblioteca Judeteană „G.T.Kirileanu“, Complexul Muzeal si Teatrul Tineretului, numărul de posturi cuprins în organigramele propuse pentru 2007 se mentine neschimbat, fată de cel aprobat pentru 2006. Astfel, la Biblioteca Judeteană sînt 55 de posturi, la Complexul Muzeal - 111, iar la Teatrul Tineretului - 76. La Centrul de Cultură si Artă „Carmen Saeculare“, fată de numărul anterior, de 61, s-a propus o crestere cu 10 posturi.
În subordinea Consiliului Judetean Neamt functionează si două servicii publice de interes judetean - Serviciul de Administrare a Parcului National Ceahlău si Serviciul Public Salvamont. Administratia Parcului Ceahlău a cerut angajarea unui muncitor calificat III si a unui îngrijitor I. Pentru Salvamont, s-a aprobat înfiintarea functiei de inspector de specialitate (economist) IA, pentru asigurarea promovării profesionale a economistului, avînd în vedere că îndeplineste conditiile legale de vechime în gradul actual si obtinerea punctajului maxim la evaluarea performantelor individuale pe anul 2006. Printr-o hotărîre a Consiliului Judetean din decembrie 2006, au fost preluate în subordinea directă a CJ patru centrele rezidentiale pentru persoanele cu handicap. Centrul de Îngrijire si Asistentă Roman a solicitat o suplimentare cu cinci posturi, fată de 2006 - un psiholog, un fiziokinetoterapeut si un educator specializat, un referent I A si un post de muncitor calificat treapta I, pentru promovarea salariatilor în treapta profesională. Centrul de Îngrjire si Asistentă Oslobeni mai vrea un singur post, de medic pentru recuperarea medico-psiho-socială a asistatilor, pe lîngă cele 41 existente. Centrul de Îngrijire si Asistentă Tîrgu Neamt vrea majorarea cu două posturi - inspector de specialitate si sef birou recuperare medico-psiho-socială. Centrul de Îngrijire si Asistentă de la Bozieni a cerut reducerea cu un post, fată de 2006, rămînînd cu 60 de salariati. Reprezentantii Centrului de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni si-au exprimat dorinta de a nu se modifica organigrama fată de 2006, rămînînd cu 171 de posturi. Doi infirmieri au fost angajati la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni, pentru îmbunătătirea serviciilor de îngrijire a asistatilor si reducerea unui post de muncitor necalificat.

Articol afisat de 1280 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TĂRNĂ)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective