Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 27 Aprilie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
GREVÃ ÎN AREST

GREVÃ ÎN AREST

• un infractor acuzat de viol, aflat în arestul IPJ Neamt, face greva foamei • acesta refuzã de cinci zile mîncarea în semn de protest fatã de mãsura încarcerãrii, sustinînd cã este nevinovat • la solicitarea sa, astãzi, bãrbatul va fi audiat de cãtre procurorul care instrumenteazã dosarul • nemteanul este recidivist, are la activ mai multe infractiuni, iar pentru trei dintre acestea a fãcut închisoare •


Un nemtean acuzat de comiterea infractiunii de viol, aflat acum în arestul Politiei Neamt, face greva foamei de cinci zile, în semn de protest fatã de încarcerarea sa. Benone B., în vîrstã de 42 de ani, din Piatra Soimului, a fost arestat preventiv duminicã, 22 aprilie, pentru o perioadã de 29 de zile, fiind cercetat pentru violarea unei octogenare, consãteancã a sa. În urma plîngerii fãcute la Politie de cãtre victimã la cîteva ore dupã comiterea infractiunii, sîmbãtã, 21 aprilie, bãrbatul a fost retinut pentru 24 de ore în baza unei ordonante, iar a doua zi a fost prezentat instantei. Sustinînd cã nu este cel care a agresat-o pe bãtrînã si considerînd cã a fost arestat fiind nevinovat, începînd de duminicã, Benone B. a refuzat hrana. Dupã patru zile în care nu a mîncat deloc, starea generalã a bãrbatul s-a înrãutãtit si, miercuri searã, acesta a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgentã Neamt. Investigatiile medicale efectuate aici au arãtat cã avea glicemia scãzutã si era deshidratat. Rãmas în îngrijirea cadrelor medicale de la Unitatea de Primire a Urgentelor, timp de cîteva ore pacientului i-a fost administrat tratament perfuzabil cu glucozã si vitamine. Dupã ce si-a revenit, Benone B. a fost dus din nou în arestul IJP Neamt.
Tinînd cont de faptul cã nu recunoaste fapta de care este acuzat, politistii au informat în acest sens procurorul care instrumenteazã dosarul. Conform prevederilor legale în vigoare, Benone B. va fi astãzi audiat de magistratul care a preluat cazul sãu.
Conform precizãrilor fãcute de cãtre Cãtãlina Bãdeanu, purtãtor de cuvînt al IJP Neamt, bãrbatul a continuat si ieri forma sa de protest, dar, cu toate acestea, dupã tratamentul de care a beneficiat în urmã cu douã zile, starea sãnãtãtii lui era stabilã. Cea care îl acuzã pe Benone B. cã a violat-o si a bãtut-o este Catinca V., în vîrstã de 86 de ani, din Piatra Soimului. Conform cercetãrilor efectuate de politisti sîmbãtã, 21 aprilie, în urma plîngerii fãcute de victimã la scurt timp dupã ce s-a întîmplat nelegiuirea, în ziua respectivã, în jurul orei 16.30, femeia se întorcea de la cimitir, unde mersese cu pomanã. Pe drum, ea a fost ajunsã din urmã de cãtre Benone B., care s-a oferit sã o transporte cu cãruta. Ajungînd într-o zonã împãduritã, mai putin circulatã, din satul Poieni, bãrbatul a lovit victima, a dat-o jos din cãrutã si a tîrît-o cu forta în pãdure. Continuînd sã o loveascã pe bãtrînã cu pumnii în cap si peste fatã, bãrbatul a întretinut relatii sexuale cu aceasta împotriva vointei ei. În aceeasi searã, femeia a fost transportatã la Spitalul Judetean de Urgentã Neamt. Investigatiile medicale efectuate aici au arãtat cã octogenara a suferit multiple contuzii la fatã si pe corp, motiv pentru care a rãmas în supravegherea si îngrijirea cadrelor medicale ale sectiei Chirurgie. Duminicã dimineatã, 22 aprilie, bãtrîna a fost examinatã de cãtre medicul Ciprian Grigoras, din cadrul Serviciului Medicinã Legalã Neamt, care în urma constatãrilor efectuate a eliberat un certificat medico-legal în care a consemnat faptul cã femeia prezenta la fatã tumefactii si echimoze si leziuni la nivelul organelor genitale. Pentru leziunile suferite, femeii i-au fost recomandate 12 zile de îngrijiri medicale.
Potrivit precizãrilor fãcute de cãtre agentul Ovidiu Onisoru, seful Postului de Politie Piatra Soimului, Benone B. este recidivist si are la activ mai multe infractiuni, pentru trei dintre ele executînd pedeapsa cu închisoarea. În prezent, acesta trãieste în concubinaj cu o femeie cu care are un copil mai mic de un an si care l-a pãrãsit recent. În luna februarie a acestui an, Benone B. a fost cercetat pentru lovire si tentativã de viol, fiind reclamat de Elena M, în vîrstã de 28 de ani, din Piatra Soimului cã a lovit-o si a fortat-o sã facã sex oral cu el.

Articol afisat de 1735 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILISESCU, D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective