Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Salarii de merit la Spitalul Judetean Neamt

Salarii de merit la Spitalul Judetean Neamt

• în cursul acestei luni, mai multi salariati ai celei mai mari unitãti sanitare din judet vor primi salarii de merit pentru activitatea desfãsuratã în cursul anului trecut • acestea vor fi acordate personalului din sectiile care au realizat atît indicatori medicali, cît si economico-financiari foarte buni •

Activitatea medicalã cu rezultate deosebite desfãsuratã de cadrele medicale din sectiile Spitalului Judetean de Urgentã Neamt în cursul anului 2006, coroboratã cu eficienta reflectatã de indicatorii economico-financiari înregistrati de cea mai mare unitate sanitarã din judet, în acelasi interval de timp, va fi recompensatã prin salarii de merit. Acestea vor fi acordate de cãtre conducerea Spitalului Judetean Neamt, în cursul lunii mai.
Conform legilor în vigoare, salariile de merit sînt acordate sectiilor unde s-a înregistrat activitate medicalã performantã cu consumuri financiare cît mai mici, cuantumul lor fiind în functie de numãrul de posturi cuprinse în statele de functii ale unitãtii -posturi ocupate si posturi vacante, suma totalã a acestora neavînd voie sã depãseascã 15% din totalul fondurilor de care dispune unitatea sanitarã, numai cã ultima decizie în acest sens apartine managerului unitãtii.
Conform hotãrîrii luate de cãtre membrii Comitetului Director al Spitalului Judetean de Urgentã Neamt, suma totalã a salariilor de merit acordate pe 2006 se va raporta la numãrul posturilor ocupate în unitate la data de 1 mai 2007, tinîndu-se cont de indicatorii financiar-contabili realizati în 2006.
Potrivit precizãrilor fãcute de cãtre economist Carmen Morosanu, director de resurse umane în cadrul Spitalului Judetean Neamt, serviciul Contabilitate a dat indicatorii pe sectii si compartimente, pentru ca fiecare dintre acestea sã îsi facã calcule si sã vadã cîti dintre angajati pot lua salariu de merit.
În sectiile spitalului care au realizat, în cursul anului trecut, indicatori medicali foarte buni si care nu numai cã s-au încadrat în sumele alocate de cãtre conducere în urma contractului semnat cu Casa de Asigurãri de Sãnãtate Neamt, dar au si reusit sã facã economii, în sensul cã, prin cazurile deosebite pe care le-au rezolvat, au adus fonduri mai multe decît au cheltuit, se vor acorda mai multe salarii de merit care vor avea valoare mai mare. În sectiile care au avut cheltuieli mai mari decît cele alocate, cuantumul unui salariu de merit care va fi de 90% din salariul calculat în functie de numãrul de posturi.
Sefii de sectii vor stabili numãrul persoanelor care vor primi aceste premii si vor alege si angajatii cãrora le vor fi acordate. Cert este cã aceste bonificatii se acordã asa încît sã nu depãseascã douã treimi din personalul executiv si o treime din personalul cu functii de conducere.
Patru dintre sectiile spitalului unde s-au înregistrat cheltuieli mult mai mari decît cele prevãzute în contractul cu conducerea unitãtii nu au dreptul de a acorda salarii de merit.

Articol afisat de 2439 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective