Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Iunie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Urban a dat proba maiestriei la Flora si Gradina

Urban a dat proba maiestriei la Flora si Gradina

• cea mai apreciata manifestare din cadrul Tîrgului de Vara si-a deschis portile • de departe, cel mai spectaculos aranjament de acest fel apartine firmei pietrene Urban SA • 30 de firme din toata tara aproape nu încap în spatiul expozitional cu plantele si aranjamentele florale de exceptie •

Flora si Gradina, cea mai apreciata manifestare expozitionala din cadrul Tîrgului de Vara, si-a deschis portile. ÃŽnca înainte de deschiderea oficiala, iubitorii de frumos s-au prezentat în spatiul destinat acestui tîrg, în spatele magazinului Petrodava, pentru a admira cele mai frumoase si spectaculoase aranjamente florale, plante de interior si exterior, mobilier de terase sau gradini, ori cele mai noi sisteme de iluminat gradina sau produse de îngrijire a plantelor. Organizatorii, Camera de Comert si Industrie Neamt, Primaria Piatra Neamt, societatea comerciala Urban SA si partenerul Romexpo s-au întrecut pe ei si, în acest an, au demonstrat ca Flora si Gradina este regalul Tîrgului de Vara. Spatiul rezervat acestei manifestari a fost sufocat de mii de petunii multicolore, trandafiri pitici, de apartament, dar si de gradina, begonii, dar cele care atrageau privirea erau aranjamentele florale deosebite. Unul din corturile expozitionale a fost ocupat în întregime de firma Urban, care a realizat cel mai impresionant aranjament de la înfiintarea acestui tîrg. „Expozitia florala este o traditie deja, iar în acest an avem un aranjament deosebit, care îmbina naturalul cu artificialul într-o ambianta foarte placuta. Apreciez ca în ansamblu este specific zonei noastre, de munte, iar o nota aparte o da utilizarea pietrei si a iluminatului arhitectural. Este o particica din sufletul nostru, al celor de la Urban, care am realizat acest aranjament. Vrem ca în viitorul apropiat sa amenajam tot orasul, acolo unde acest lucru este posibil, sa îmbinam lemnul cu fîntînile arteziene si piatra artificiala, care este de mare efect. Expozitia din acest an este net superioara fata de cele realizate în editiile trecute, datorita ideilor noi puse în practica de arhitectul nostru peisagist Lucia Fodor. Cu ajutorul întregii echipe de la Urban, vrem sa oferim celor care ne trec pragul o oaza de liniste care sa-i destinda, sa-i îndemne la calm si la visare. Arhitectul peisagist are însa un merit deosebit, a venit cu o nota aparte fata de stilul nostru anterior“, a declarat Elena Boureanu, directorul societatii comerciale Urban SA. Firma produce o gama larga de flori, la fir si ghivece, covoare florale cu un diversificat material dendrologic. ÃŽn sprijinul eforturilor celor care se ocupa de aranjamentele florale renumite în tara, de amenajarea parcurilor din Piatra Neamt, se afla firul neîntrerupt al unei traditii îndelungate.

„Am devenit un important promotor al imaginii municipiului“

Se poate afirma ca Urban SA este un adevarat creator de imagine pentru Piatra Neamt, imagine care, de la an la an, sporeste atractivitatea capitalei judetului Neamt. „Prin implicarea directa în activitatile de acest gen, Urban si-a cîstigat dreptul de a deveni organizator de expozitii florale, manifestari care s-au bucurat, cu fiecare editie, de o participare tot mai bogata din partea firmelor de profil si de un larg interes din partea vizitatorilor. De fiecare data Urban a prezentat un mozaic floral de exceptie, cît si plante ornamentale, de apartament, aranjamente florale realizate din flori fir, în compozitii originale. Prin organizarea acestor manifestari am devenit un important promotor al imaginii municipiului“, a adaugat managerul firmei Urban. Petuniile, muscatele pastelate, cactusii de diverse soiuri, combinatiile somptuase de crini, aranjamentele rustice de sînzîene cu flori nemuritoare, cele rafinate de ikebana, colectiile din speciile rar întîlnite în Romania, ca si amenajarile în miniatura pentru gradini, deosebit de interesante si atractive, sînt ingredientele unei retete de succes de care se foloseste Urban.
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Neamt a scos în evidenta meritul firmei Urban în organizarea tîrgului Flora si Gradina. „Pot aprecia fara sa exagerez ca Flora si Gradina este punctul central al Tîrgului de Vara. Manifestarea este una de traditie, exista înca din anul 1990 prin grija firmei Urban si a Primariei Piatra Neamt. ÃŽn ultimii 5 ani participam si noi si am inclus-o în cadrul Tîrgului de Vara. De la an la an, am constatat o afluenta tot mai mare de vizitatori, iar firmele participante au apreciat ca si vînzarile au crescut substantial. De altfel, se si vede ca sînt pline corturile, iar spatiul din exterior este supraîncarcat cu plante sau alte exponate. Sîntem parteneri cu Urban si Primaria Piatra Neamt, iar acest tîrg vine practic în deschiderea Zilelor Orasului“, a declarat Mihai Apopii, presedintele Camerei de Comert si Industrie Neamt.
Au standuri de exceptie Gardens, 2x2 SRL Bacau, Andres Rom 2002 Bucuresti, Sef Petroforest SA, Amfoceramic Vîlcea, Amia International Otopeni, Bunicuta mea Miercurea Ciuc, Cleopatra Impex Iasi, Directia Silvica Neamt, Euro Cat Iasi, Flora International Bucuresti, Greentime Roman, Deco Eden Events Piatra Neamt, Iramex, Marta Princeps Pitesti, Octomiu, Operativ Construct, Passiflora Garden Pitesti, Prod Com Dalia Covasna, Sauber Service Bucuresti, Anteu SRL, Tamas Grup, dar si multe alte societati comerciale din toata tara. Organizatorii au pregatit si o tombola, cu premiul vizitatorului, care consta într-un set de mobilier de hol si unul de terasa, oferite de Feromet si Gardens. Programul de vizitare este în fiecare zi de la ora 10 pîna seara, iar închiderea va avea loc duminica la prînz.

Articol afisat de 2621 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabi MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective