Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 29 Iunie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlaul, egal cu Bistrita în primul amical

• Ceahlaul Piatra Neamt - Gloria Bistrita 3-3 (2-3) • au marcat Oprea ('19), Vranjkovic ('35) si Stajic ('90), respectiv Dobre ('12), Coroian ('30) si Nalati ('44 - penalty) • Viorel Hizo a renuntat la serviciile lui Augustin Ivasca •

Ceahlaul Piatra Neamt a terminat la egalitate primul test sub comanda lui Viorel Hizo, meci jucat miercuri seara la Reghin, în compania colegei de esalon Gloria Bistrita. Partida s-a încheiat 3-3, dupa ce la pauza conduceau ardelenii cu 3-2, iar golurile celor doua formatii au fost marcate de Oprea ('19), Vranjkovic ('35) si Stajic ('90), pentru nemteni, respectiv Dobre ('12), Coroian ('30) si Nalati ('44 - penalty), pentru bistriteni. Trebuie spus ca partida a început cu un sfert de ora întîrziere, deoarece pe gazonul stadionului din Reghin a aterizat un elicopter al SMURD Tîrgu Mures pentru a transporta la spital un pacient ce suferise un stop cardio respirator. Conform spuselor lui Viorel Hizo, Ceahlaul a avut în cele 90 de minute parti bune si mai putin reusite. Ceea ce nu i-a convenit lui Hizo a fost faptul ca s-au luat trei goluri foarte usor, pe greseli nepermise ale defensivei pietrene. Despre partile bune, antrenorul a spus urmatoarele: „Ma bucur ca au înteles ca trebuie sa joace pentru victorie fiecare meci si ca am reusit sa marcam trei goluri din numeroasele ocazii avute. Am avut momente în care am dominat jocul, în care l-am controlat fara probleme, dar nu trebuie uitat ca am strabatut un drum lung si foarte prost pîna la Reghin si ca pîna acum am facut cîte 2 antrenamente pe zi“. Tehnicianul pietrean a anuntat si primul jucator la serviciile caruia a renuntat: Augustin Catalin Ivasca. Mijlocasul pietrean se va antrena în continuare cu Ceahlaul, dar are dreptul de a-si cauta echipa si de a începe tratativele pentru transfer.
Narcis Raducan a spus ca oboseala acumulata în antrenamentele de pîna acum nu a permis echipei din care face parte sa etaleze un joc stralucit contra Gloriei Bistrita. Cu toate acestea, mijlocasul este de parere ca omogenizarea va fi la nivelul necesar pîna la debutul în noua editie de campionat si ca pîna atunci echipa va sti clar tactica cu care va aborda meciurile. „Dupa meci, Nea Vio (n.r. - Viorel Hizo) a încercat sa ne lamureasca unde am gresit, dar si ce am facut bun în partida de ieri. Nu am avut calitate pe toata durata partidei, dar cred ca acest lucru îl vom arata în campionat. Cel mai bine este însa ca nu am pierdut, deoarece trebuie sa ne învatam cu ideea ca ne batem pentru victorie în orice meci“, a declarat Raducan. Referindu-se la turneul din Germania, în care Ceahlaul va da piept cu adversari cunoscuti pe plan european, Raducan a spus ca „vom avea ocazia sa dam masura valorii noastre“. „ÃŽn Germania se va cristaliza echipa de baza si primele 3-4 rezerve“, a preconizat si Hizo.
Primul „11“ folosit miercuri de antrenorii Hizo, Zotinca si Lefter a fost: Matache - Nohai, Goian, Forminte, Iordache - Soporan, Raducan, Schumacher, Vranjkovic - Rusmir, Oprea. Ceilalti jucatori care au mai intrat au fost: Multescu, Barna, Banuta, Vitelaru, Cebotaru, Purica, Avadanei, Ivasca, Borz, Cristescu, Stajic.

Articol afisat de 1438 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective