Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 3 August 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

DRAGOSTEA UCIDE

• o tînãrã farmacistã în vîrstã de 30 de ani a murit dupã ce a înghitit aproximativ 100 de tablete din diferite medicamente • femeia a fost gãsitã pe podeaua din camera unui motel din Piatra Neamt • se pare cã tînãra a recurs la acest gest din cauza unei relatii extraconjugale a sotului • tînãra lucra de circa patru ani la Farmacia „Ardealul II“ •

Lumea farmacistilor nemteni este zguduitã de o tragedie de nedescris. Farmacista Mihaela V., în vîrstã de 30 de ani, din Piatra Neamt, a murit ieri dimineatã în urma unei ingestii voluntare de medicamente. Femeia a înghitit peste 100 de tablete din diverse produse farmaceutice, cu intentia vãditã de a-si pune capãt zilelor. Gestul extrem al tinerei a fost cauzat, se pare, de neîntelegerile cu sotul care, se pare cã, de mai bine de un an, ar fi avut o relatie extraconjugalã. Mihaela V. a fost gãsitã pe podeaua din camera unui motel din Piatra Neamt, situat în spatele benzinãriei „Partener Petrol“ din anexa Sarata. Descoperirea a fost fãcutã de cãtre personalul care se ocupã de curãtenie în acel motel si care, în primul moment, a crezut cã este vorba despre o crimã. Ca atare, primii care au fost chemati la locul cu pricina au fost politistii din cadrul Servicului Investigatii Criminale. Ulterior, au ajuns acolo un medic legist, un procuror si un echipaj al Seviciului Mobil de Urgentã Reanimare si Descarcerare Piatra Neamt. Oamenii legii au stabilit cã nu este vorba de crimã, pe suprafata corpului nefiind identificate urme vizibile de violentã. De altfel, pe patul din camerã, lîngã un bilet de adio adresat sotului, au fost gãsite mai multe cutii de medicamente specifice tratamentului cardiacilor. Zece folii din acestea erau goale. Cele mai multe dintre medicamentele înghitite erau tablete de Propanolol. Cadrele medicale nu au mai putut face altceva decît sã constate decesul. Victima suferise un stop cardio-respirator care nu a mai putut fi resuscitat. Corpul neînsufletit al tinerei farmaciste a fost transportat la Serviciul Medicinã Legalã, în vederea efectuãrii necropsiei.

Farmacistii de la „Ardealul“,
în doliu

Primii care au aflat despre moartea Mihaelei au fost colegii de serviciu, farmacistii de la „Ardealul II“. Cu putin timp înainte de a primi socanta veste, acestia s-au împacientat din cauza unui apel telefonic primit de la mama tinerei, care era îngrijoratã de faptul cã fiica sa nu fusese acasã în noaptea precedentã. Diriginta farmaciei i-a dat, apoi, tragica veste farmacistului Ilie Echim, patronul farmaciilor „Ardealul“ din Piatra Neamt. Nevenindu-i sã creadã cele auzite, sperînd cã este vorba despre o confuzie, acesta s-a dus la motelul unde a fost gãsitã moartã tînãra sa colaboratoare.
„Sînt realmente socat de cele întîmplate. Nu pot sã cred cã fata asta, atît de tînãrã, s-a sinucis, mai ales cã avea doi copii. Un bãietel de cinci si altul de doi ani. M-am întîlnit ieri cu ea de douã ori, dar dupã cum am vãzut-o, pãrea bine si nu m-am gîndit la nimic rãu. Am vãzut-o în timpul zilei, era zîmbitoare si chiar mi-am permis sã îi fac un compliment, chiar în ideea de a-i face plãcere. I-am zis «ce elegantã esti si ce bine arãti astãzi». Seara, la terminarea programului, era putin schimbatã fatã de mai devreme, dar mi-am zis cã e obositã, dupã o zi de muncã. Toti angajatii mei sînt extrem de afectati de drama asta. Sîntem dãrîmati cu totii. Nu stim cum sã facem sã o anuntãm pe mama ei, femeie în vîrstã, care este si cardiacã. M-am sfãtuit cu colegele mele si am sunat la Ambulantã, rugînd un echipaj sã ne însoteascã acasã la mama ei“, a declarat farmacistul Ilie Echim.
Acesta a mai precizat cã unitatea se va implica financiar, sufleteste si cu ajutor efectiv ca muncã, în pregãtirile pentru înmormîntarea tinerei colege.

Era un profesionist desãvîrsit
si o foarte bunã colegã

Despre Mihaela V, seful ei, farmacistul Ilie Echim, avea numai cuvinte de laudã. „Era un profesionist desãvîrsit si o foarte bunã colegã. Mã bucur chiar cã am avut ocazia sã îi spun asta, dar, din pãcate, într-un moment mai special. Pregãtindu-mã sã deschid o nouã farmacie, am promovat ca diriginte o altã colegã. Mihaela a fost atît de contrariatã de acest aspect, a fost de-a dreptul lovitã si a suferit atît de mult, încît a plecat la altã farmacie. Dupã cinci zile m-a sunat si m-a întrebat dacã o primesc înapoi, cã vrea sã revinã. Atunci, i-am zis cã profesional am mare admiratie si respect pentru ea, am toatã încrederea, în schimb, stiam cã are niste probleme în familie. De mai bine de un an am vãzut-o supãratã, schimbatã, deprimatã. Am vrut sã o ajut, dar cînd am aflat de la colege cã are probleme cu sotul si cã ar fi vorba despre o relatie extraconjugalã a acestuia, m-am retras. Am gîndit cã este o problemã personalã, foarte delicatã, pe care numai cei doi o pot rezolva. ÃŽmi pare foarte rãu cã nu a putut depãsi aceastã situatie. De altfel, fãrã a avea pretentii de specialist, eu am constatat cã fata asta era labilã psihic. A suferit o depresie, în urmã cu ceva timp, dupã moartea tatãlui ei. Atunci am sprijinit-o foarte mult si eu, si sotia, dar si-a revenit. De data asta, nu m-am mai putut amesteca, pentru cã erau probleme de suflet“, a adãugat farmacistul Ilie Echim.
Potrivit aceleiasi surse citate, locul unde femeia si-a pus în aplicare planul sinucigas nu ar fi fost ales întîmplãtor.

Articol afisat de 2997 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILISESCU, D.MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective