Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 1 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Sa de-a Domnu' - Ceahlaul vrea puncte la Cluj

Sa de-a Domnu' - Ceahlaul vrea puncte la Cluj

• „mergem la victorie“, a declarat Viorel Hizo • Avadanei, Iordache si, posibil, Vitelaru, vor lipsi la meciul de duminica seara • impresarul Traian Gherghisan cere prea mult pentru Fernandes, iar Sano are probleme cu inima • CFR Cluj - Ceahlaul, duminica, de la ora 20.30, în direct la Kanal D •

Viorel Hizo nu a ramas impresionat de prestatia celor de la CFR Cluj în partida de joi seara, din turul II preliminar al Cupei UEFA, în meciul disputat de ardeleni la Anorthosis Famagusta. „Joaca bine, dar nu sînt impresionat“, a spus tehnicianul Hizo (foto) înainte de partida de duminica seara. Punctele puse în joc conteaza cel mai mult, iar Ceahlaul le vrea pe toate. Aceasta desi conducerea tehnica nemteana se confrunta cu probleme de lot. Valentin Avadanei este accidentat si este asteptat sa revina pe teren peste vreo doua saptamîni, Marius Iordache a suferit o accidentare la genunchi. „Va sta cu genunchiul în ghips, însa nu stim sigur ce are. ÃŽnca nu stiu rezultatul controlului medical efectuat de jucator în aceasta dimineata (n.r. - ieri dimineata)“, a afirmat Hizo. ÃŽn locul lui Iordache ar putea juca ghanezul Hamza. Africanul s-a descurcat bine pe acelasi post de aparator în banda stînga si în finalul partidei cu Politehnica Iasi. Atunci l-a avut ca adversar direct pe Buta, iar în jocul de mîine este asteptat ca în fata sa sa apara Semedo.
Viorel Hizo a comentat situatiile celor doi jucatori care s-au aflat în teste în ultima saptamîna. Despre Sano a spus ca are probleme cu inima si ca se asteapta un raspuns clar al medicilor, pentru ca abia apoi sa se ia o decizie în privinta transferului sau. Cu celalalt fundas testat, Fernandes, s-a ajuns la o întelegere, însa cooptarea sa în lot a cazut, deoarece impresarul Traian Gherghisan a cerut o suma mult prea mare. „Nu poti transfera un jucator cu peste 100.000 de euro, din care aproape jumatate i-ar reveni impresarului. Asa s-a întîmplat si în cazul lui Golban, cu care apoi s-a stabilit un contract în termeni civilizati“, a afirmat Viorel Hizo. ÃŽn ceea ce îl priveste pe Frunza, tehnicianul a analizat situatia echipei si a compartimentului ofensiv si a decis reprimirea în lot a lui Frunza. „Doicaru nu poate duce un meci întreg înca“, a precizat antrenorul. ÃŽn afara lui Frunza, alti doi jucatori care l-au nemultumit pîna acum pe tehnician sînt Vranjkovic si Schumacher, fotbalisti care au „platit“ prin absente din prima „garnitura“ în jocurile cu Farul si Poli Iasi.
Ceahlaul a plecat, de ieri, spre Cluj Napoca, urmînd a efectua un antrenament astazi, la Reghin. Jocul se va disputa mîine seara si va fi condus la centru de Sebastian Coltescu. „O delegare inadmisibila. Cei care l-au delegat la acest joc au gresit. Coltescu a scos CFR Cluj din lupta pentru locul 2 în sezonul trecut, iar în acest an a gafat împotriva noastra. Cei care l-au delegat l-au trimis în gura lupului“, a comentat Hizo pe marginea prezentei lui Coltescu la Cluj. Programul complet al etapei a VI-a a Ligii I este urmatorul: FC Vaslui – Otelul Galati, Dacia Mioveni – Universitatea Cluj, Dinamo Bucuresti – Gloria Bistrita, UTA Arad – Politehnica Timisoara, Unirea Urziceni – Steaua Bucuresti, Rapid Bucuresti – Universitatea Craiova, Pandurii Tîrgu Jiu – Gloria Buzau, CFR Ecomax Cluj Napoca – Ceahlaul Piatra Neamt, Politehnica Iasi – Farul Constanta.

Articol afisat de 1287 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective