Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 3 Septembrie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Accident comis de un sofer las

Accident comis de un sofer las

• un tĂ®nar sofer a lovit cu oglinda masinii un pieton nevinovat, dupa care a fugit de la locul faptei • alte doua accidente rutiere, petrecute la sfĂ®rsitul saptamĂ®nii trecute, s-au soldat cu patru persoane ranite •

Un batrĂ®n, Ă®n vĂ®rsta de 72 ani, din Roman, s-a ales cu leziuni usoare Ă®n urma unui accident mai putin obisnuit, fiind lovit de oglinda retrovizoare a unui autoturism Renault, Ă®n timp ce se deplasa pe strada Primaverii, din municipiu. Neculai U. mergea pe acostamentul soselei, regulamentar, iar, dupa ce a fost doborĂ®t de oglinda respectiva, conducatorul auto nu s-a sinchisit si a parasit locul accidentului, fara sa anunte evenimentul. Lucratorii Biroului de Politie Rutiera Roman au reusit, Ă®n timp foarte scurt, sa afle cine a fost cel care „a sters-o“ de la locul faptei. Este vorba de Iulian M., Ă®n vĂ®rsta de 20 ani, tot din Roman, care se deplasa, la volanul autoturismului mentionat, catre localitatea Sagna. La locul accidentului a ajuns si un echipaj al Statiei de Ambulanta Roman, iar medicul de garda a precizat ca pietonul nu a suferit traumatisme grave, motiv pentru care acesta nici nu a ramas internat Ă®n Spitalul Municipal Roman. Soferul, Ă®nsa, s-a ales cu dosar penal pentru faptul ca, dupa producerea evenimentului rutier, a parasit locul faptei. Acesta risca, daca va fi gasit vinovat, o pedeapsa cu privare de libertate de la 1 la 7 ani.
Tot la sfîrsitul saptamînii trecute, în judetul Neamt au mai avut loc doua accidente rutiere soldate cu patru persoane ranite, dintre care una grav.
Cel mai grav a avut loc în noaptea de sîmbata spre duminica în localitatea Buruienesti, pe DJ 207. Iosif B., în vîrsta de 17 ani din Doljesti, conducea un moped Honda cînd, din neatentie, a patruns pe contrasens, intrînd în coliziune frontala cu un alt moped condus regulamentar de catre Iulian T., de 19 ani. În urma impactului, pasagerul Emanuel S., de 23 de ani, care se afla pe mopedul condus de Iulian T., a fost grav ranit. De asemenea, cei doi tineri, care conduceau mopedele, au suferit leziuni usoare.
Cel de-al doilea accident s-a petrecut vineri, 31 august, pe DN2, în apropierea localitatii Traian. Virgil L., în vîrsta de 60 de ani, din Buzau, conducea un autoturism Daewoo, pe directia Suceava - Roman. La un moment dat, soferul a efectuat o manevra de întoarcere fara a se asigura corespunzator, drept pentru care a intrat în coliziune cu o Dacie condusa regulamentar de Dragos I. Impactul s-a soldat cu ranirea usoara a unui pasager din autoturismul Dacia.

Articol afisat de 1954 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.I., D.M.)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective