Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 3 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Costel Ilie a înscris în Liga a III-a

Costel Ilie a înscris în Liga a III-a

• mijlocasul a marcat în minutul 50 în meciul Ceahlaul II Piatra Neamt - Bujorul Tîrgu Bujor 4-0 (1-0) • si-au mai trecut numele pe lista marcatorilor Gafita ('5 si '60) si Gheorghiu ('55) •

Ceahlaul II Piatra Neamt a învins cu 4-0 în etapa a II-a a Ligii a III-a, Seria I, pe Bujorul Tîrgu Bujor, unul dintre marcatori fiind Costel Ilie. Mijlocasul se afla la prima sa reusita într-un meci oficial, dupa iesirea din închisoare. Golul a fost unul pentru care jucatorul s-a bucurat mult, fapt remarcat si de antrenorul principal de la Ceahlaul II, Toader Stet. „S-a bucurat pentru reusita sa asa cum s-a bucurat si la celelalte reusite ale colegilor sai. Si dupa schimbare, pe care am efectuat-o pentru ca nu este apt din punct de vedere fizic sa duca un meci de 90 de minute, a venit pe banca si a trait meciul la intensitate maxima“, a declarat Toader Stet, despre cel mai experimentat elev al sau. Tehnicianul a mai spus despre Costel Ilie ca le da multa încredere celorlalti jucatori si ca este un catalizator pentru Ceahlaul II.
ÃŽn afara lui Costel Ilie, care a marcat pentru 2-0 în minutul 50, au mai înscris în jocul disputat vineri la Roznov si Gafita, în minutele 5 si 60, dar si Gheorghiu, în minutul 55. Referindu-se la joc, Toader Stet a apreciat ca diferenta de scor de pe tabela de marcaj s-a facut datorita plusului de experienta al unora dintre jucatorii sai, cum sînt Cristescu, Coste sau Costel Ilie, în aceeasi categorie putînd intra Chiriac, Macovei sau Gheorghiu care în trecut au avut tangente cu echipa mare. „A fost un meci în care am facut greu diferenta pe tabela de marcaj. Stiam ca ne va fi greu, dupa ce Bujorul a terminat la egalitate în prima etapa cu Aerostar Bacau, 0-0, asa ca primul sfert de ora al reprizei secunde a fost unul excelent“, a precizat Stet.
De mentionat este si faptul ca jocul celor de la Ceahlaul II Piatra Neamt a fost urmarit din tribune de presedintele Consiliului de Administratie al clubului, Viorel Mastacaneanu, de directorul Ioan Mironas si de presedintele de onoare Gheorghe Stefan. Meciurile din etapa a II-a a Ligii a III-a, Seria I, s-au încheiat astfel: Ceahlaul II Piatra Neamt - Bujorul Tîrgu Bujor 4-0, Aerostar Bacau - Pambac Bacau 1-1, CF Braila - Cetatea Suceava 0-3, CFR Pascani - Raraul Cîmpulung Moldovenesc 2-1, FC Willy 2001 Bacau - FCM II Bacau 3-1, Laminorul Roman - Politehnica II Iasi 0-2, Juventus Falticeni - Otelul II Galati 1-0, Politehnica Galati - Cetatea Tîrgu Neamt 3-0, Leonard Pascani - FC Bîrlad 0-0.

Articol afisat de 1362 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective