Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Meciul“ Ceahlãul - Alistar, decis astãzi

• Comisia de Arbitraj a FRF va decide astãzi dacã FC Ceahlãul datoreazã jucãtorului Angelo Alistar suma de 58.207 euro, asa cum a decis Comisia de Apel a insitutiei • „suma maximã datoratã lui Alistar este de aproximativ 10.000 de euro“, a declarat presedintele Consiliului de Administratie, Viorel Mãstãcãneanu •

Ligitiul dintre FC Ceahlãul Piatra Neamt si jucãtorul Angelo Alistar nu s-a stins încã. Astãzi, Comisia de Arbitraj a Federatiei Române de Fotbal va juca recursul fãcut de cele douã pãrti la decizia luatã de Comisia de Apel a FRF care a dat dreptate jucãtorului. Conform deciziei luate de ultima comisie amintitã, Ceahlãul are o datorie de 58.207 euro cãtre fotbalist. „Vom face toate demersurile necesare pentru a dovedi cã FC Ceahlãul are dreptate. Cum se poate sã ai o datorie de 12.000 de euro si restul penalitãti? Trebuie sã se stie clar, în momentul de fatã suma maximã datoratã lui Alistar este de aproximativ 10.000 de euro. Asa cum ne-am înteles la momentul rezilierii contractului dintre jucãtor si club. Sã nu se uite faptul cã antrenorul nu l-a mai vrut pe jucãtor la prima echipã pentru cã nu a dovedit cã meritã. L-a trimis la echipa a II-a. Alistar nu s-a mai prezentat la antrenamente si tot noi avem de plãtit restante?“, a declarat Viorel Mãstãcãneanu, supãrat fiind cã aceastã divergentã încã nu a ajuns la un final. Oficialul nemtean a mai spus cã, astãzi, la Comisia de Arbitraj a FRF, clubul pietrean va fi reprezentat de un avocat.
Constantin Alistar, tatãl si reprezentantul legal al lui Angelo Alistar sperã ca membrii Comisiilor FRF sã judece corect, din punctul sãu de vedere, acest caz. „ÃŽn luna decembrie a anului trecut, atunci cînd Angelo Alistar a fost înlãturat pe nedrept de la echipã, i-am dat în judecatã pe oficialii Ceahlãului pentru abuz în serviciu si pentru desfacerea în mod retroactiv a contractului de muncã. Cu memoriul s-a ajuns pînã la Comisia de Apel a FRF. Membrii acesteia au scos la iveala adevãrul, fãcîndu-se dreptate. Ceahlãul este obligatã sã ne plãteascã suma de 58.207 euro. 12.000 de euro reprezintã restante din rate contractuale, iar restul de 46.207 reprezintã penalitãti de doi la sutã, conform contractului dintre cele douã pãrti“, a spus Constantin Alistar pentru un cotidian de sport central.
Tot scandalul între Alistar si FC Ceahlãul a început în iarna campionatului precedent, cînd în luna decembrie antrenorul de atunci, Florin Marin, a trecut pe lista de transferãri 12 jucãtori, printre care si fundasul pietrean. Dintre toti, numai Alistar a dat în judecatã clubul, restul plecînd la diferite echipe din România. Pînã la urmã, în vara lui 2007, Angelo Alistar a ajuns, liber de contract, la CS Otopeni. Fotbalistul este însã în prezent accidentat, dupã ce „si-a rupt piciorul“, asa cum a spus Viorel Mãstãcãneanu, la un antrenament.

Articol afisat de 1516 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective