Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Mircea Pintilie a demisionat din PD

Mircea Pintilie, cunoscut om de afaceri si politician din Tîrgu Neamt, si-a înaintat, ieri, demisia din Partidul Democrat, în cadrul unei întîlniri a Biroului Local. Acesta si-a argumentat decizia într-un raport de activitate adresat atît Biroului Permanent Judetean al PD, respectiv presedintelui Marius Rogin, cît si forului de conducere al organizatiei locale în fruntea cãreia se aflã primarul Decebal Arnãutu. „Datoritã faptului cã printr-o adresã din data de 9 octombrie 2007, semnatã de Decebal Arnãutu, organizatia PD Tîrgu Neamt îmi reprosa cã nu am rãspuns chemãrilor BPL (n.r. Biroul Permanent Local), consider cã este o apreciere tendentioasã fãcutã de un om care nu are cum sã-mi cunoascã întreaga mea activitate de peste trei ani de zile.
Consider cã aceastã adresã reprezintã un demers pentru a distruge tot ce s-a clãdit democratic, actionînd în acelasi mod în care a actionat pentru distrugerea BPL ales în octombrie 2005, precum si a BPL al femeilor, ales în aprilie 2006, cãutînd sã fie înlãturati membrii vechi cu viziuni democratice cu cei adusi din PSD.
În felul acesta s-au creat unele tensiuni si frustrãri pentru cei ce muncesc în PD, din organizatia Tîrgu Neamt, încã de la înfiintarea ei. Partidul Democrat, de altfel singurul partid curat cum îl denumea domnul deputat Marius Rogin, în Tîrgu Neamt, din pãcate nici pe departe nu mai poate fi denumit astfel acum.
Cu o nespusã durere si cu mii de scuze pentru cei care si-au pus încrederea si speranta în mine, dar si ca un mare regret de despãrtirea unor colegi deosebiti din cadrul BPJ si BPL, anunt astãzi (n.r. ieri, 10 octombrie) demisia mea din PD“, a specificat Mircea Pintilie, la finalul unui raport în care a prezentat activitatea desfãsuratã în cadrul PD, începînd de la înscrierea sa în acest partid, în 2004.
Politicianul ne-a declarat cã a primit multe oferte de aderare la alte formatiuni, dar nu are intentia sã dea curs nici unei invitatii, cel putin în acest moment: „Plec pentru cã nu mã reprezintã conducãtorul. Am tinut la acest partid si nu am de gînd sã mã înscriu în altã parte, desi am primit numeroase oferte“.
Mircea Pintilie a intrat în PD în 2004, imediat dupã alegerile locale, cînd democratii erau în opozitie. A fost desemnat presedintele organizatiei locale, functie din care a demisionat anul trecut, locul sãu fiind luat de Decebal Arnãutu.

Articol afisat de 2072 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ramona AANEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective