Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 20 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Trei accidente, în zece ore

• doi pietoni au cãzut victime unor evenimente rutiere • un bãrbat si-a fracturat bazinul dupã ce a cãzut dintr-o cãrutã •

Seria evenimentelor rutiere de pe arterele de circulatie ale judetului Neamt, pare a nu se mai sfîrsi, zilnic politistii fiind nevoiti sã înregistreze noi accidente de circulatie. Joi, 18 octombrie, în judetul Neamt au avut loc trei accidente, dintre care douã s-au soldat cu rãnirea gravã a victimelor.
Primul s-a înregistrat, în jurul orei 13, pe DN2, în satul Tetcani, comuna Gherãiesti. Dãnut D., în vîrstã de 29 de ani, din localitate, se angajase în traversarea strãzii prin loc nepermis si fãrã sã se asigure, moment în care a fost accidentat usor de autoturismul Fiat condus de cãtre Nicolae B., de 50 de ani, din Slobozia, judetul Ialomita.
Sase ore mai tîrziu, un alt pieton a cãzut victimã unui accident rutier. Vica M., de 58 de ani, din Piatra Neamt, s-a angajat în traversarea strãzii G-ral N. Dãscãlescu, din Piatra Neamt, prin loc marcat corespunzãtor, cînd a fost accidentatã grav de autoturismul Volkswagen Polo condus de Irina P., de 18 ani, din Piatra Neamt.
Cel de-al treilea eveniment rutier, soldat cu rãnirea gravã a unei persoane, a avut loc pe un drum din satul Buruienesti, comuna Doljesti. Viorel A., din comuna Doljesti, conducea o cãrutã încãrcatã cu coceni de porumb. La un moment dat, cãrutasul a intentionat sã iasã de pe drum, neobservînd o groapã. Cãruta a intrat în groapã, s-a balansat si s-a rãsturnat într-un sant de pe marginea rîului Siret.
În acel moment, Octavian S., de 66 de ani, pasager în cãrutã, s-a dezechilibrat si a cãzut accidentîndu-se grav. Transportat de urgentã la spital, medicii au constatat cã victima a suferit o fracturã de bazin.

Soferi prinsi bãuti la volan

Una dintre principalele cauze care stau la baza producerii unor evenimente rutiere o constituie consumul de bãuturi alcoolice. Desi fapta este aspru pedepsitã de lege, politistii continuã sã depisteze soferi bãuti la volan. Numai într-o singurã zi, respectiv 18 octombrie, pe soselele judetului au fost constatate douã astfel de cauze. Joi searã, politistii din cadrul Posturilor de Politie Pipirig si Vînãtori l-au depistat, pe DN 15 B, în localitatea Vînatori, pe Sorin A., de 35 de ani, din localitate, care conducea o autoutilitarã Dacia 1307, avînd în aerul expirat o concentratie de 0,80 mg/ l alcool pur. Tot joi searã, un echipaj al Politiei Rutiere l-a depistat, pe strada Izvoare din Piatra Neamt, pe Dorel C., de 51 de ani, care conducea un autoturism Dacia, avînd în aerul expirat o concentratie de 0,72 mg/l alcool pur.

Articol afisat de 1543 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective