Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 16 Noiembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Fetitã de 4 ani rãpitã pentru cersetorie

• copilul din Rãzboieni a fost gãsit în comuna ieseanã Miroslãvesti • ea fusese luatã de o rudã care voia sã o ducã la cersit •

Politistii nemteni au fost în alertã, ieri, dupã ce o familie din comuna Rãzboieni a reclamat disparitia unei fetite în vîrstã de 4 ani. Este vorba de Mirela, cel mai mic copil dintre cei cinci ai familiei Trandafir. Disparitia a fost reclamatã, ieri dimineatã, la Postul de Politie Rãzboieni. Tatãl fetei le-a spus politistilor cã a sesizat disparitia fetei în jurul orei 1, cînd a iesit din casã. Fata dormea împreunã cu pãrintii sãi. Imediat, politistii din Rãzboieni si-au anuntat colegii de la Piatra Neamt. ÃŽn scurt timp, s-a dat alarma, importante forte de politie fiind deplasate la fata locului pentru a participa la actiunile de cãutare a copilului dispãrut. Au fost anuntate toate efectivele de politie aflate în trafic si toate posturile de politie din judet. ÃŽn cele din urmã, oamenii legii au primit o informatie ce avea sã ducã la gãsirea copilului dispãrut. Astfel, cîtiva sãteni le-au spus politistilor cã au vãzut-o pe fatã în cãruta unei rude de-a pãrintilor sãi. S-a urmat acest fir care s-a dovedit a fi corect. Politistii au interceptat cãruta în care se afla Mirela Trandafir, pe raza comunei Miroslãvesti, judetul Iasi. Fata a fost preluatã de politistii din Rãzboieni si predatã familiei. „Noi vom continua cercetãrile pentru a stabili clar ce s-a întîmplat. Vom vedea dacã informatiile, conform cãrora fata urma sã fie dusã la cersit, se confirmã. ÃŽn functie de rezultate, se va propune solutia legalã în dosar“, a declarat inspectorul Cãtãlina Bãdeanu, purtãtorul de cuvînt al Politiei Neamt.
Cert este cã persoana cu care a fost gãsitã fetita este cunoscutã pentru practicarea cersitului în comunele de la granita judetelor Iasi si Neamt. Rãmîne de vãzut dacã aceasta a actionat pe baza unei întelegeri cu pãrintii fetei. Ei, spun martorii, au consumat bãuturi alcoolice în exces în seara disparitiei copilului.
Conform celor precizate de oamenii legii si confirmate de primarul comunei Rãzboieni, Dumitru Filip, familia Trandafir trãieste în conditii grele, neavînd alte surse de trai decît venitul minim garantat obtinut de la primãrie si alocatia celor cinci copii.

Articol afisat de 1526 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective