Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 4 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sex pe bani cu fiica

• o femeie din Oniceni si-a prins bãrbatul în pat cu fiica vitregã • adolescenta are 17 ani, iar tatãl 58 • „relatia“ între cei doi dura de mai multã vreme, fiind „alimentatã“ cu bani • bãrbatul riscã pînã la 12 ani de închisoare •

Un caz socant, de „amor“ între un bãrbat de 58 de ani si fiica vitregã, mai tînãrã cu 40 de ani, a intrat în atentia lucrãtorilor Politiei Roman în ultima zi a anului trecut, totul soldîndu-se cu un dosar penal si un scandal monstru în familia în cauzã. Pe 31 decembrie, cînd toatã lumea umbla cu uratul sau fãcea pregãtirile necesare întîmpinãrii Anului Nou, o femeie în vîrstã de 41 de ani, din comuna Oniceni, si-a descoperit bãrbatul în pat cu fiica ei. Fãrã sã stea prea mult pe gînduri, sãteanca a pus mîna pe telefon si a apelat Serviciul Unic de Urgentã 112, dînd în vileag toatã „tãrãsenia“. Oamenii legii au constituit o echipã operativã, care s-a deplasat la fata locului si a scos la luminã o ipotezã incredibilã. Nu a fost vorba despre nici un act de viol ci, culmea, bãrbatul cumpãra cu bani „dragostea“ fetei de a cãrei crestere trebuia sã se îngrijeascã. „ÃŽn urma cercetãrilor efectuate s-a stabilit cã minora întretinea relatii sexuale cu bãrbatul de bunã voie. Acest lucru se întîmpla de mai mult timp, în schimbul a diverse sume de bani. De asemenea, s-a mai constatat cã respectivul este cãsãtorit legal cu reclamanta, iar adolescenta, în vîrstã de 17 ani, provine dintr-o cãsãtorie anterioarã a mamei sale. ÃŽn cauzã a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de act sexual cu un minor“, a anuntat conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt. Din ratiuni care tin de protectia minorului si de protejarea imaginii acestuia, numele persoanelor în cauzã nu au fost date publicitãtii. De mentionat cã, desi fiica vitregã a recunoscut cã a fãcut amor fãrã sã fie constrînsã, dar cã a primit bani în schimbul vînzãrii trupului, sãteanul din Oniceni riscã o pedepsã drasticã. Fapta sa este prevãzutã si pedepsitã de Articolul 198 din Codul Penal. „Dacã actul sexual, de orice naturã, cu o persoanã de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a împlinit vîrsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de cãtre fãptuitor, direct sau indirect, victimei, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 12 ani si interzicerea unor drepturi“, se prevede în actul normativ mentionat.
De mentionat cã asemenea cazuri au mai avut loc în Roman si zonã, unul dintre ele fiind recent mediatizat chiar de „Monitorul“. Reamintim cã a fost vorba despre o altã adolescentã, din municipiu, care a trãit o „poveste de dragoste“ cu fratele tatãlui sãu, si el mai bãtrîn cu cîteva zeci de ani, relatie care a continuat „platonic“ inclusiv dupã ce bãrbatul a ajuns în puscãrie. Cum cei doi amorezi au început sã-si scrie, reamintind momente intime, totul a iesit la ivealã iar bãrbatul a fost trimis din nou în judecatã sub acuzatia de „act sexual cu un minor“, dupã ce fusese cercetat pentru incest.

Articol afisat de 3752 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tudor CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Samson Alecu la data 04.01.2008 11:01
Prostitutia=sex pe bani
Inceperea relatiilor sexuale precoce poate avea la fete si consecinte negative pe plan fizic si intelectual (nu se mai preocupã de scoalã,sânii le pot creste masiv,la fel ca si bazinul,circomferinta bustului etc).S-a mai notat dereglãri endocrine,o epuizare a sistemului nervos,iar abstinenta ulterioarã poate determina reactii pitiatice,tentative de fugã pentru a rezolva problemele sexuale,asaltarea bãrbatilor, masturbarea.
Existã deosebiri privind caracterul relatiilor cu sexul opus la fete si bãieti.Rousselet gãseste urmãtoarele deosebiri:bãietii sunt mai brutali,senzualitatea jucând un rol mai mare,în timp ce fetele au o mai mare bogãtie a vietii interne,dragostea la aceastã vârstã rãmânând pur intelectualã.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective