Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cristian Liciu, de la Becali, vicepresedinte PSD Neamt

• ieri, acesta si-a preluat noua functie în noul partid, în ciuda lui Gigi Becali • potrivit unui comunicat PNG, Liciu a fost dat afarã de George Becali •

Cristian Liciu a fãcut în sfîrsit mutarea despre care se spunea încã de la sfîrsitul anului trecut si s-a alãturat pesedistilor nemteni. Cu tot cu marea parte a Partidului Noua Generatie Crestin-Democrat, a cãrui filialã judeteanã o conducea la Neamt. Cristian Liciu a picat în PSD la drum de searã, joi, dupã aproape o lunã de negocieri. Si nu singur, ci însotit de întreg biroul de conducere al organizatiei judetene a PNG, de cel al organizatiei municipale si de vreo 50 de organizatii, din cele 68 cîte erau în Neamt. „Voi fi însotit de mai multi membri ai PNG, dar în special de oameni buni, valorosi, care vor sã continue alãturi de mine politica în care credem. Vorbesc de oamenii mei din birourile judetean si municipal, deci de conducerea filialei, dar si de organizatiile locale. E normal sã vinã dupã mine. Sînt oamenii mei, pe care eu i-am adus, eu i-am pus pe functii“, a declarat Cristian Liciu. Practic, a continuat el, partidul lui Becali moare definitiv la Neamt, întrucît nu mai are pe nimeni. „Practic, PNG-CD se desfiinteazã la Neamt, cã dacã am plecat noi, din conducere, nu mai are cine sã se ocupe“, a spus el. Cei de la PNG-CD infirmã acest lucru si spun cã afirmatiile fostului lider sînt false. Prin intermediul oamenilor sãi de imagine, presedintele PNG-CD anuntã cã nu l-a pãrãsit Liciu pe el, ci el l-a dat afarã pe Liciu. „Conform atributiilor conferite de statutul PNG-CD, domnul George Becali, în calitate de presedinte, l-a revocat din functie pe Cristian Liciu, presedintele filialei Neamt. Din 17 ianuarie 2008, presedintele filialei Neamt este doamna Gabi Brânzei, actualmente consilier local în comuna Dumbrava Rosie“, se aratã într-un comunicat remis redactiei noastre de la Bucuresti, din cartierul general al lui Becali. Indiferent cine a pãrãsit pe cine, ideea e cã Cristian Liciu si-a intrat deja în pîine în noul partid. Dupã ce a bãtut palma joi seara, ieri dimineatã a primit functia de secund în organizatia judeteanã a PSD si s-a apucat deja de lucrat la schita programului social pentru alegerile locale. „Pornesc optimist la drum în noul meu partid. Sînt multumit cã am ajuns la un partid care are credibilitate, la un partid care va cîstiga Consiliul Judetean“, a declarat Cristian Liciu.
Social-democratii locali sînt foarte multumiti de noul vicepresedinte interimar, mai ales cã îl apreciazã pe Liciu din 2004, cînd a candidat pentru Primãria Piatra Neamt. Iar de atunci a fãcut destule pentru PNG-CD. În 2004 a obtinut o primãrie - la Sãvinesti, 15 consilieri locali în Neamt, 2,01% la Senat si 1,87% la Camera Deputatilor. La prezidentiale i-a fãcut rost lui George Becali de 1,55% din voturile nemtenilor. În noiembrie 2007, la alegerile europarlamentare, PNG-CD a obtinut la Neamt 3,47%, ceea ce a plasat filiala condusã de Cristian Liciu pe locul 35 între filialele lui Becali din tarã. Cristian Liciu va tinti probabil un mandat de consilier local sau de consilier judetean.

Articol afisat de 2206 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de cichi.cean la data 19.01.2008 17:31
spune-mi ce oameni racolezi in partid ca sa-ti spun cine esti
Vad ca Alin Murgu nu mai comenteaza si chiar devine plictisitor (o fi in concediu platit de oamenii excelentei sale dar nu a primit si bonus internet in camera) asa ca o voi face eu (am ajuns si avocatul diavolului).Ce pot sa spun, daca un personaj ca Liciu(care a trecut recent proba de limba si literatura romana la bacalaureat) ma va convinge ca trebuie sa-l votez atunci imi arunc diploma de facultate la tomberonul maro. D-le Munteanu credeam ca aveti un sistem de valori, as fi acceptat un manelist care sa-mi cante despre bani si dusmani dar un fost secund la stana care mai ieri mana lotul de oi al baciului Becali strigand "hai Steaua" e prea mult.Ati facut rost de omul cu painea pt campania electorala mai trebuie cel cu micii si cel cu berea.In felul acesta nu ar strica sa punem urnele de vot pe partia d-lui primar Stefan (pt profesionisti facuta din banii neprofesionistilor) iar la sfarsit care supravietuieste sa puna stampila pe ce ii place mai mult(partia, micii, paiinea, berea).
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective