Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 6 Februarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Disponibilizatii“ de la Ceahlãul îsi cer „drepturile“

• Rãducan, Schumacher, Iordache si Golban au depus memorii la FRF • ei sustin cã mai au de încasat restante salariale • Jean Garabet a afirmat cã totul se va judeca la comisiile federatiei • Barna a jucat 10 minute pentru nationala de tineret • Ceahlãul, 1-1 cu Lech Poznan, în cantonamentul din Turcia •

Jucãtorii Narcis Rãducan, Constantin Schumacher, Marius Iordache si Alexandru Golban au depus luni, 4 februarie, memorii la Federatia Românã de Fotbal prin care îsi cer restantele contractuale din ultimele luni, datorii pe care FC Ceahlãul le-ar avea cãtre ei. Acestia pretind sã li se plãteascã ratele restante sau sã fie lãsati sã plece, fiind pusi pe lista de transferãri, fãrã a se mai pretinde alte sume de transfer de cãtre FC Ceahlãul de la viitoarele cluburi pentru care ar evolua. Auzind cã într-un cotidian de sport de la Bucuresti s-a scris cã Ceahlãul ar putea sã nu mai evolueze în retur dacã nu îsi achitã datoriile, presedintele Jean Garabet, a afirmat: „Este o simplã bombã de presã. Nu se poate asa ceva. Cine a scris asta înseamnã cã nu stie regulamentele, deci trebuie sã le studieze. Totul urmeazã a se judeca la comisii în cazul în care vom fi chemati la FRF. Cît priveste sumele pe care clubul le datoreazã cãtre ei, nu stiu sã vã spun nimic sigur, pentru cã nu le stiu contractele acestor jucãtori. Oricum, ei au fost sãptãmîna trecutã la Piatra Neamt si au discutat fiecare în parte într-o sedintã a Consiliului de Administratie cu membrii conducerii noastre si fiecare stie ce ofertã i s-a fãcut. Vom vedea ce va fi în viitor“. Cei patru fotbalisti fac parte dintr-un lot mai numeros pus pe lista de transferãri si anuntat la finalul anului 2007. Dintre ei, se pare cã Golban ar putea ajunge în strãinãtate, în Ucraina sau Kazahstan, Rãducan a afirmat cã a fost aproape de o întelegere cu Partizan Tirana, iar de Iordache pare cã s-a interesat Gloria Buzãu.
ÃŽn altã ordine de idei, Daniel Barna, a fost pe teren 10 minute pentru nationala de tineret a României în amicalul disputat pe terenul selectionatei similare a Republicii Moldova. Jocul s-a terminat 0-0, iar pietreanul a evoluat pe postul de mijlocas stînga. „Mi-as fi dorit sã joc mai mult, însã important este cã sînt la lot si cã sînt în atentia selectionerului“, a declarat Daniel Barna, care asearã a ajuns în Antalya, alãturîndu-se lotului pregãtit de Viorel Hizo, Radu Lefter si Dorin Zotincã.
Luni searã, Ceahlãul a disputat al doilea meci amical al cantonamentului ce se va termina pe 12 februarie. Nemtenii au întîlnit pe Lech Poznan, echipã din prima ligã polonezã, cu care au terminat la egalitate, 1-1. Pentru români a înscris sîrbul Dejan Rusmir, în minutul 60, egalarea venind în minutul 84. Mai trebuie spus cã Hizo testeazã în Turcia alti doi jucãtori: un fundas slovac, Ivan Pecha, si un fundas portughez, Hugo Evora.

Articol afisat de 1533 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M M)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective