Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Februarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Pãcat cã arbitrii n-au inteles cã nu pot fi niciodatã vedete“

a declarat Vasile Ouatu, presedintele de onoare al Unicului dupã meciul pierdut cu campioana României • Unic Piatra Neamt - CSU Metal Galati 2-3 (25-22, 15-25, 17, 25-22, 12-15) •

Unic meritã felicitãri pentru felul în care a pregãtit partida de sîmbãtã searã, 9 februarie, contra campioanei CSU Metal Galati. Meciul a fost un spectacol plãcut, care a tinut aprinsã speranta unei surprize pînã la final. S-a terminat 2-3 (25-22, 15-25, 25-17, 22-25, 12-15), însã la finalul acestui duel contra gãlãtencelor existã destule sperante cã Unicul poate face o figurã frumoasã în sferturile de finalã ale Cupei Challenge si poate elimina pe Stiinta Bacãu pentru a ajunge în Final Four, ultimul act al întrecerii continentale.
Partida de sîmbãtã a fost începutã excelent de echipa antrenatã de Branko Gajic, Aleksander Rajic si Aurel Cazacu. Cu tupeu si încredere în propriile forte, dar si cu ajutorul publicului pietrean, gazdele au luptat pentru fiecare minge si au respectat cerintele conducerii tehnice atunci cînd a venit vorba de serviciu. Cu un atac în fortã si o defensivã care s-a miscat bine, Unic a ajuns prima la linia de sosire a primului set: 25-22. Campioana a realizat repede cã nu e de glumit cu Unicul si cã Zoran Terzici, antrenorul gãlãtencelor, are în prietenul sãu Branko Gajic un adversar de temut. Galatiul a jucat aproape perfect setul secund si s-a impus cu 25-15. Apoi, fetele de la Unic au jucat din nou foarte bine, în setul al treilea. Au servit inspirat, s-au apãrat cu atentie, au blocat si au finalizat atacuri construite cu precizie, astfel cã tabela indica 2-1 la seturi.
Cu revenirea din setul precedent si cu impresia destul de bunã lãsatã pînã atunci, Unicul si-a fãcut suporterii sã viseze. A intrat hotãrîtã în teren si a încercat sã dea în continuare o replicã de exceptie. Si acest lucru s-a întîmplat pe aproape toatã durata setului, dar unele decizii ale arbitrului Cornel Malaxia au fost cel putin ciudate. „E pãcat cã arbitrii au intervenit în joc atunci cînd era mai animat si n-au înteles cã nu pot fi niciodatã vedete, în comparatie cu jucãtoarele. ÃŽn campionat avem ca obiectiv clasarea între primele patru formatii si promovarea de jucãtoare tinere în primul sextet, lucru perfect realizabil, din punctul meu de vedere. Se vede cã cei doi antrenori sîrbi au schimbat din temelii echipa noastrã, dar nu pot face minuni peste noapte. Trebuie sã avem rãbdare“, a declarat Vasile Ouatu, presedintele de onoare al Unicului. Setul decisiv a fost adjudecat de gãlãtence, care au condus cu 8-2 si care, cu experienta pe care o au, nu a putut rata o victorie obtinutã însã cu multã muncã. „Prioritate pentru noi este Cupa Challenge si pãtrunderea în careul de asi al acestei întreceri europene. Sînt douã meciuri cît o finalã“, a tinut sã precizeze Vasile Ouatu despre ceea ce urmeazã pentru Unic pe plan international. Trebuie mentionat faptul cã evolutia formatiei pietrene a fost urmãritã din tribune de tehnicianul Stiintei Bacãu, Florin Grapã, cel care ocupã si functia de selectioner al României. „Oricine îsi doreste sã îl învingã pe selectionerul României, nu? Asta vreau si eu sã fac, indiferent cã este un duel în cupele europene sau unul în campionat sau în Cupa României“, a declarat Branko Gajic.

Articol afisat de 1567 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective