Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Daniela Soroceanu revine sef la Casa de Asigurãri

• la concursul organizat pentru ocuparea celor mai înalte functii din cadrul caselor judetene de asigurãri de sãnãtate, ex-directorul general Daniela Soroceanu a obtinut 4,7 puncte din maximum 5 • dintre cei 57 de candidati intrati în cursã, patru nu s-au prezentat, iar 17 au fost respinsi, neluînd minimum 7 la scris •



Jurista Daniela Soroceanu care pînã la jumãtatea lunii februarie a ocupat functia de presedinte director general al Casei de Asigurãri de Sãnãtate (CAS) Neamt, va fi numitã, în scurt timp, printr-un ordin al ministrului sãnãtãtii, manager al acestei institutii. Daniela Soroceanu a promovat cu „brio“ examenul organizat în perioada 24-26 martie de cãtre conducerea Casei Nationale de Asigurãri de Sãnãtate pentru ocuparea celor mai înalte posturi de conducere de la nivelul celor 41 de case judetene din tarã. Mai exact, din cele 5 puncte maxime posibile pe care le putea obtine orice candidat, cea care de trei ani încoace a condus CAS Neamt, a obtinut 4,7 puncte, acesta fiind cel mai mare punctaj obtinut de directorii generali ai caselor judetene de asigurãri din Moldova. ÃŽn aceastã ipostazã s-au mai aflat sase sefi de astfel de institutii din tarã. La concursul organizat de cãtre CNAS s-au înscris 57 de candidati, iar patru nu s-au prezentat. 17 dintre cei care au intrat în concurs nu au fost admisi, întrucît nu au obtinut nota minimã la scris, adicã 7. Candidatii au sustinut o probã scrisã care a fost eliminatorie, nota minimã care trebuia obtinutã fiind 7 si una oralã, la ultima fiind vorba de sustinerea unui proiect de management.
Capacitatea de a conduce a fost verificatã prin intermediul a 35 de indicatori de performantã. „A fost un examen complex, dificil, care a comportat nu numai cunoasterea teoriei, ci si interpretarea si rezolvarea practicã a unor situatii. Sînt foarte multumitã de rezultatul pe care l-am obtinut si sînt mîndrã cã nu i-am dezamãgit pe toti cei din echipa care existã si conlucreazã în institutia noastrã si nici pe cei care au crezut în mine“, a declarat jurista Daniela Soroceanu.
Mandatul de director la CAS Neamt al juristei a început pe 18 martie 2005 si ar fi trebuit sã fie valabil patru ani. Numai cã, între timp, guvernantii au gîndit altfel lucrurile. Acestui examen la care au fost supusi directorii generali ai caselor de sãnãtate pentru ocuparea posturilor, multi din sistem si nu numai îi dau conotatii politice, dat fiind faptul cã a fost organizat în preajma alegerilor locale.

Articol afisat de 1486 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L. ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective