Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Iulie 2008
Tipreste articolul - Varianta pentru imprimant Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sef nou la Gardã

• Stefan Rusu a fost numit comisar sef adjunct pe o perioadã de sase luni • el a fost detasat de la Finante, unde a ocupat functia de director executiv adjunct •

Stefan Rusu este noul comisar sef adjunct al Gãrzii Financiare Neamt, începînd de astãzi, 12 iulie. El a fost numit în aceastã functie prin ordin al Comisariatului General al Gãrzii, fiind detasat temporar, pe o perioadã de sase luni, din functia de director executiv adjunct al Departamentului de Control din cadrul Finantelor, pe care a ocupat-o pînã în prezent. Stefan Rusu nu e la primul „stagiu“ la Gardã, unde a mai lucrat în perioada 1992-2004, dupã care a plecat la Finante. „Domnul Stefan Rusu a fost detasat temporar, pe o perioadã de sase luni, atît cît permite legea, în functia de comisar sef adjunct al Gãrzii Financiare Neamt, începînd cu data de sîmbãtã“, a declarat Titi Tãnase, seful Finantelor din Neamt.
Garda Financiarã Neamt pare a fi una dintre institutiile cele mai „agitate“ la nivelul conducerii, dupã ce mai multe persoane s-au perindat, într-un interval scurt de timp, pe la cîrma ei.
Reamintim cã rocada dintre sefii gãrzii, ai vãmilor si ai directiilor de finante din 18 judete ale tãrii a fost dispusã printr-un ordin al ministrului finantelor, pe 17 martie 2008. Atunci comisarul Nicu Florescu a fost detasat de la Garda Financiarã Sibiu, la Neamt, iar în privinta lui Constantin Nistor s-a dispus retrogradarea din functia de comisar sef pe o treaptã mult inferioarã. Dar cum Nistor a contestat decizia în instantã, nu a putut fi dat jos de pe scaun prea repede, astfel încît Florescu, si el se pare un functionar destul de incomod, a fost trimis la Suceava. În conditiile date, Nistor a mai rãmas la sefia institutiei nemtene, cu delegatie, pînã la data de 15 mai 2008. Atunci a fost înlocuit de Nicu Florescu care venise de la Sibiu, via Suceava.
Numai cã noul sef a obtinut în instantã suspendarea detasãrii care l-a adus din Sibiu la Neamt si cel mai probabil cînd va reveni din concediu va pleca direct în orasul de bastinã. Cît a fost în concediu, frîiele Gãrzii au fost tot la Nistor, dar în conditiile în care Garda are un nou comisar sef adjunct acestea vor trece, cel mai probabil, de luni, la Rusu. Cel putin pe o perioadã de sase luni, dacã nu vor mai interveni surprize. Care nu sînt imposibile în conditiile în care Constantin Nistor asteaptã decizia instantei dupã ce a fost sanctionat pe o perioadã de un an, fiind retrogadat din functia de sef de sectie în sef de divizie, adicã mai multe trepte inferioare si nu cea imediat urmãtoare, respectiv functia de comisar sef adjunct, care la acel moment era vacantã.

Articol afisat de 1964 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.N.)
Adaug comentariul tu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective