Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 30 August 2008
Tip„reste articolul - Varianta pentru imprimant„ Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sefii deconcentratelor, raport live

Reprezentantii Ministerului Internelor si Reformei Administrative i-au chemat la raport pe sefii c√ģtorva institutii deconcentrate din judet, c√£rora le-au trasat sarcini clare pentru perioada urm√£toare. Desi este pe picior de plecare, si prefectul Toader Mocanu a fost √ģns√£rcinat s√£ se ocupe de buna desf√£surare a activit√£tii √ģn teritoriu.
Videoconferinta a avut loc joi, 28 august, si al√£turi de prefect au mai fost cei doi subprefecti, conducerea Directiei Agricole si Dezvoltare Rural√£, reprezentanti ai Agentiei de Pl√£ti si Interventie √ģn Agricultur√£, directorul Serviciului de Asistent√£ Social√£ din cadrul Consiliului Judetean, conducerea Directiei de Munc√£ si Protectie Social√£, conducerea Casei Judetene de Pensii, inspectorul general al Inspectoratului Scolar.
√én cadrul videoconferintei au fost examinate m√£surile necesare a fi luate pentru distribuirea produselor alimentare din stocurile de interventie comunitare c√£tre persoanele cele mai defavorizate, pentru finalizarea preg√£tirilor la nivelul autorit√£tilor administrativ-teritoriale pentru √ģnceperea noului an scolar si pentru buna organizare si desf√£surare a alegerilor parlamentare din anul 2008.
√én ceea ce priveste alegerile parlamentare, a fost subliniat faptul c√£, √ģn sedinta de miercuri, Guvernul a adoptat o ordonant√£ de urgent√£ si o serie de hot√£r√ģri care aduc preciz√£ri si reglement√£ri noi referitoare la organizarea si desf√£surarea alegerilor stabilite pentru data de 30 noiembrie 2008.
De asemenea, s-a atras atentia c√£ √ģnaltii functionari publici, pentru o eventual√£ candidatur√£ la alegerile din aceast√£ toamn√£, trebuie s√£ renunte la calitatea detinut√£ √ģn prezent.
√én acelasi cadru, a fost reamintit faptul c√£ deschiderea anului scolar √ģn conditii optime reprezint√£ o prioritate, √ģn acest sens solicit√ģndu-se autorit√£tilor locale s√£ realizeze lucr√£rile de constructie, reabilitare si reparatie a scolilor cu fondurile alocate de c√£tre Guvern √ģnc√£ din 2007.
„√én judetul nostru s-au luat m√£suri pentru √ģnceperea noului an scolar. Lucr√£rile de igienizare s√ģnt realizate √ģn proportie de 80%. S√ģnt autorizare sanitar 67% din unit√£tile scolare cu personalitate juridic√£. Aproape s-a terminat aprovizionarea scolilor cu combustibil - 85%. Microbuzele s√ģnt preg√£tite. Mai s√ģnt c√ģteva probleme la unele scoli, asupra c√£rora am atras atentia. √én leg√£tur√£ cu programul de distribuire a zah√£rului si f√£inei s-au √ģntocmit listele cu cei 42.243 de beneficiari si astept√£m s√£ √ģnceap√£ livrarea conform graficelor stabilite la nivel central. Va √ģncepe si preg√£tirea alegerilor. Urmeaz√£ o perioad√£ cu multe probleme“, a declarat Toader Mocanu, prefectul demisionar al judetului Neamt

Articol afisat de 1556 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaug„ comentariul t„u la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existÔŅĹ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective