Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 30 August 2008
TipŃreste articolul - Varianta pentru imprimantŃ Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sefii deconcentratelor, raport live

Reprezentantii Ministerului Internelor si Reformei Administrative i-au chemat la raport pe sefii c´┐Żtorva institutii deconcentrate din judet, c´┐Żrora le-au trasat sarcini clare pentru perioada urm´┐Żtoare. Desi este pe picior de plecare, si prefectul Toader Mocanu a fost ´┐Żns´┐Żrcinat s´┐Ż se ocupe de buna desf´┐Żsurare a activit´┐Żtii ´┐Żn teritoriu.
Videoconferinta a avut loc joi, 28 august, si al´┐Żturi de prefect au mai fost cei doi subprefecti, conducerea Directiei Agricole si Dezvoltare Rural´┐Ż, reprezentanti ai Agentiei de Pl´┐Żti si Interventie ´┐Żn Agricultur´┐Ż, directorul Serviciului de Asistent´┐Ż Social´┐Ż din cadrul Consiliului Judetean, conducerea Directiei de Munc´┐Ż si Protectie Social´┐Ż, conducerea Casei Judetene de Pensii, inspectorul general al Inspectoratului Scolar.
´┐Żn cadrul videoconferintei au fost examinate m´┐Żsurile necesare a fi luate pentru distribuirea produselor alimentare din stocurile de interventie comunitare c´┐Żtre persoanele cele mai defavorizate, pentru finalizarea preg´┐Żtirilor la nivelul autorit´┐Żtilor administrativ-teritoriale pentru ´┐Żnceperea noului an scolar si pentru buna organizare si desf´┐Żsurare a alegerilor parlamentare din anul 2008.
´┐Żn ceea ce priveste alegerile parlamentare, a fost subliniat faptul c´┐Ż, ´┐Żn sedinta de miercuri, Guvernul a adoptat o ordonant´┐Ż de urgent´┐Ż si o serie de hot´┐Żr´┐Żri care aduc preciz´┐Żri si reglement´┐Żri noi referitoare la organizarea si desf´┐Żsurarea alegerilor stabilite pentru data de 30 noiembrie 2008.
De asemenea, s-a atras atentia c´┐Ż ´┐Żnaltii functionari publici, pentru o eventual´┐Ż candidatur´┐Ż la alegerile din aceast´┐Ż toamn´┐Ż, trebuie s´┐Ż renunte la calitatea detinut´┐Ż ´┐Żn prezent.
´┐Żn acelasi cadru, a fost reamintit faptul c´┐Ż deschiderea anului scolar ´┐Żn conditii optime reprezint´┐Ż o prioritate, ´┐Żn acest sens solicit´┐Żndu-se autorit´┐Żtilor locale s´┐Ż realizeze lucr´┐Żrile de constructie, reabilitare si reparatie a scolilor cu fondurile alocate de c´┐Żtre Guvern ´┐Żnc´┐Ż din 2007.
„´┐Żn judetul nostru s-au luat m´┐Żsuri pentru ´┐Żnceperea noului an scolar. Lucr´┐Żrile de igienizare s´┐Żnt realizate ´┐Żn proportie de 80%. S´┐Żnt autorizare sanitar 67% din unit´┐Żtile scolare cu personalitate juridic´┐Ż. Aproape s-a terminat aprovizionarea scolilor cu combustibil - 85%. Microbuzele s´┐Żnt preg´┐Żtite. Mai s´┐Żnt c´┐Żteva probleme la unele scoli, asupra c´┐Żrora am atras atentia. ´┐Żn leg´┐Żtur´┐Ż cu programul de distribuire a zah´┐Żrului si f´┐Żinei s-au ´┐Żntocmit listele cu cei 42.243 de beneficiari si astept´┐Żm s´┐Ż ´┐Żnceap´┐Ż livrarea conform graficelor stabilite la nivel central. Va ´┐Żncepe si preg´┐Żtirea alegerilor. Urmeaz´┐Ż o perioad´┐Ż cu multe probleme“, a declarat Toader Mocanu, prefectul demisionar al judetului Neamt

Articol afisat de 1622 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona T´┐ŻRN´┐Ż)
AdaugŃ comentariul tŃu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist´┐Ż nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective