Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 30 August 2008
TipŃreste articolul - Varianta pentru imprimantŃ Trimite acest articol unui prieten  prin email

500 de b´┐Żncute pentru pietreni

´┐Żndemnul la b´┐Żncute lansat de viceprimarul Dragos Chitic mai acum vreo lun´┐Ż a fost luat ´┐Żn serios de pietreni. Peste 60 de asociatii de locatari s-au prezentat cu cerere la prim´┐Żrie pentru a li se pune b´┐Żnci ´┐Żn fata blocului. Ritmul cererilor depuse a fost mult mai alert dec´┐Żt al fabric´┐Żrii b´┐Żncilor, asa ´┐Żnc´┐Żt oficialii au stopat operatiunea si au pus la cale un plan mai organizat. „Din cauza cerintelor mari de dotare cu mobilier stradal, ´┐Żn toate zonele orasului, solicit´┐Żrile vor fi rezolvate ´┐Żn functie de graficul de lucr´┐Żri al societ´┐Żtii Publiserv si de data la care a fost depus´┐Ż cererea la prim´┐Żrie“, spun reprezentantii institutiei. Dat fiind c´┐Ż s-au cerut c´┐Żteva sute de b´┐Żnci, c´┐Ż toat´┐Ż lumea a vrut cu sp´┐Żtar ´┐Żn fata blocului si mai rezistente dec´┐Żt cele puse p´┐Żn´┐Ż acum ´┐Żn oras, conducerea prim´┐Żriei a decis s´┐Ż monteze b´┐Żnci f´┐Żr´┐Ż sp´┐Żtar ´┐Żn locurile publice, iar cele cu sp´┐Żtar s´┐Ż fie f´┐Żcute pe alt model, mai deosebit. „M-am ocupat personal de urgentarea realiz´┐Żrii de b´┐Żncute. Mi-a fost prezentat´┐Ż la prim´┐Żrie o mostr´┐Ż de b´┐Żncut´┐Ż, pentru care mi-am dat acceptul chiar miercuri. Am dispus ca ´┐Żn cel mai scurt timp s´┐Ż fie realizate m´┐Żcar 300 de b´┐Żncute care ar acoperi cererea imediat´┐Ż ´┐Żn mai multe zone ale orasului“, spune viceprimarul Dragos Chitic. Solutia pe care s-a mers a fost una de mijloc. B´┐Żncile montate ´┐Żn ultimul an pe domeniul public au fost din brad. Iar intemperiile si gradul de educatie al unora le-au adus ´┐Żn ultimul hal, indiferent ´┐Żn ce zone au fost montate. Pentru a le spori rezistenta, s-a optat pentru o variant´┐Ż de lemn mai dur. Cel mai dur ar fi fost stejarul, dar e si tare costisitor. „Am mers pe varianta frasinului. E oricum o esent´┐Ż mai tare ca bradul. Solutia tehnic´┐Ż pe care am ales-o este cu patru lamele jos, pe partea de sedere, si cu trei sus, pe sp´┐Żtar. Iar ca model se va asorta cu celelalte care au fost montate ´┐Żn oras“, a ad´┐Żugat viceprimarul. „M´┐Ż streseaz´┐Ż aceast´┐Ż problem´┐Ż, pentru c´┐Ż am promis“, a m´┐Żrturisit Dragos Chitic, „si din acest motiv am si luat decizia de a impune firmelor produc´┐Żtoare s´┐Ż realizeze ´┐Żn cel mai scurt timp aceste b´┐Żnci. Eu sper ca ´┐Żn c´┐Żteva s´┐Żpt´┐Żm´┐Żni s´┐Ż fie v´┐Żzute deja pe teren si vom ´┐Żncepe ´┐Żntr-o ordine de priorit´┐Żti. ´┐Żn ordinea cererilor depuse la prim´┐Żrie si ´┐Żn locurile ´┐Żn care Publiserv a ´┐Żndep´┐Żrtat b´┐Żncile prin lucr´┐Żri si unde e firesc s´┐Ż fie ´┐Żnlocuite. Plus 245 de b´┐Żnci f´┐Żr´┐Ż sp´┐Żtar care vin montate ´┐Żn locurile publice pentru odihn´┐Ż“, a ad´┐Żugat acesta.

Articol afisat de 1698 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
AdaugŃ comentariul tŃu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad´┐Żugat de caras3 la data 30.08.2008 18:32
BRAVO
este extraordinara initiativa primariei, sa speram acum ca vor fi impartite corespunzator si ca se vor pastra! IN ATENTIA DOMNIILOR SALE POLITIA COMUNITARA!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective