Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2008
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 3 Octombrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Politist ucigas si sinucigas

Politist ucigas si sinucigas

• un politist si-a împuscat sotia dupã care s-a sinucis • femeia era angajata unei firme romascane • fapta a avut loc în depozitul de la Pascani • agentul de politie i-a tras consoartei douã gloante în cap • conducerea Interamal este alãturi de familia îndoliatã • cauza oribilei fapte a fost divortul • un copil de nouã ani rãmîne fãrã mamã si tatã •

Soc si groazã într-un spatiu apartinînd cunoscutei firme romascane Interamal, ieri, 1 octombrie, unde a avut loc un asasinat odios, urmat de sinuciderea fãptasului, politist. Cumplita întîmplare a avut loc la orele diminetii, la locul de muncã al sotiei omului legii, în conditiile în care cei doi erau în divort. Agentul principal Constantin Claudiu Nistor, se pare, nu a suportat ideea despãrtirii si i-a tras consoartei douã gloante în cap, cu pistolul din dotare, dupã care s-a împuscat si el, tot în craniu. Politistul a profitat de un moment în care a putut fi singur cu cea alãturi de care si-a dus zilele, la sediul Interamal din Pascani, judetul Iasi si nu a stat prea mult pe gînduri pînã ce a luat douã vieti. Au urmat clipe de cosmar, trupurile sotilor Constantin Claudiu Nistor, în vîrstã de 34 de ani si al Cristinei Ioana Nistor, în vîrstã de 33 de ani, pãrintii unui bãietel în vîrstã de nouã ani, fiind gãsite de cãtre un coleg de muncã al femeii. Acesta a sunat imediat la 112, la fata locului ajungînd echipaje de la Ambulantã si Politie. Agentul asasin încã mai sufla, acesta fiind preluat de Salvare si transportat la Spitalul Pascani, unde a decedat cîteva zeci de minute mai tîrziu. Tragedia i-a socat pe toti cei care îi cunosteau pe sotii Nistor, conducerea Interamal declarîndu-se alãturi de familia îndoliatã. „Doamna respectivã lucra la noi de aproximativ doi ani si chiar m-am întîlnit cu dumneaei de cîteva ori. Nu am cuvinte sã spun ce simtim în aceste momente. De altfel, toatã firma noastrã, unde lucreazã 250 de oameni, este bulversatã. Vom încerca sã acordãm sprijin rudelor aflate în durere, de acest lucru se va ocupa directorul nostru de zonã. Este ceva cumplit ceea ce s-a întîmplat“, a declarat Adrian Cãrpusor, managerul Interamal Roman.

Neverosimil

Din primele verificãri efectuate de cãtre oamenii legii în acest oribil caz a reiesit cã fapta a avut loc la ora 8.30. Ancheta mai aratã cã politistul a recurs la acest gest din cauza unui conflict familial, cei doi soti aflîndu-se în proces de divort. Constantin Claudiu Nistor era absolvent al Scolii de Politie Vasile Lascãr din Cîmpina, promotia 2000 si al Facultãtii de Drept din cadrul Universitãtii Petre Andrei, cu diplomã de licentã obtinutã în urmã cu doi ani. Agentul nu era cunoscut cu probleme de comportament si nu a fost sanctionat disciplinar de cînd lucreazã în cadrul politiei. În ziua fatalã, Constantin Claudiu Nistor, abia iesit din turã, a mers la locul de muncã al sotiei, gestionarã la depozitul Interamal situat la intrarea în Pascani. Din primele informatii, mai reiese cã bãrbatul si femeia s-au certat, iar subofiterul a decis sã-si împuste sotia în cap, cu douã gloante. Imediat, a mai descãrcat un cartus si în propriul cap, prãbusindu-se într-o baltã de sînge. Decesul acestuia a fost confirmat aproximativ o orã mai tîrziu, la spital.
De mentionat cã agentul lucra de 10 ani în cadrul Politiei - Biroul de Investigatii Criminale. „Nistor Constantin Claudiu nu era cunoscut cu probleme de naturã disciplinarã sau de comportament si nu a fãcut obiectul vreunei sanctiuni. S-a constituit o echipã complexã, coordonatã de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lîngã Tribunalul Iasi, pentru efectuarea cercetãrilor“, au anuntat, printr-un comunicat de presã, sefii Inspectoratului Judetean de Politie Iasi. De mentionat cã acest caz este cercetat inclusiv de cãtre un psiholog din cadrul politiei, iar specialistii Directiei de Asistentã Socialã si ai Protectiei Copilului au fost chemati la fata locului, pentru analizarea situatiei singurului copil, de nouã ani, al celor douã victime.

Articol afisat de 3797 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tudor CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective