Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Noiembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Venus Piatra Neamt, argint national la rugby feminin

• rugbistele pietrence vor fi medaliate cu argint în campionatul national dupã turneul 6 al întrecerii, care va fi la finalul sãptãmînii • Eusebiu Popa, presedintele clubului pietrean, este multumit de acest rezultat •

Venus Piatra Neamt este aproape de a cîstiga medalia de argint a campionatului national de rugby feminin în 7. Venus, Laur Iasi si Grupul Scolar Pascani sînt singurele formatii din România care mai tin în viatã aceastã ramurã de sport, care în 2008 si-a pierdut si lotul tricolor de 15. Eusebiu Popa, presedintele clubului pietrean, a recunoscut cã nu se astepta, la începutul competitiei, ca echipa sa sã se aleagã cu altã medalie decît cea de bronz. „Avem numai 3 senioare în lot si 7 junioare, iar medalia de argint înseamnã o performantã. Este însã rodul muncii acestor fete care vor sã fie din ce în ce mai bune“, a declarat Popa.
Returul de campionat a programat pe 26 octombrie si 1 noiembrie, la Pascani, turneele cu numerele 4 si 5. La turneul 4, pietrencele au pierdut cu Pascaniul, 0-29, si au învins Iasul, scor 37-0, pentru ca pe 1 noiembrie, sã piardã cu 5-27 jocul cu echipa gazdã si sã învingã cu 15-0 rivalele din Iasi. Acest din urmã meci s-a terminat însã imediat dupã pauzã pentru cã o jucãtoare de la Iasi s-a accidentat, iar Laur nu a mai avut rezerve. „Returul era sã nu se mai desfãsoare pentru cã Laur Iasi nu mai avea echipã. S-au reunit cu douã sãptãmîni înainte de primul turneu de la Pascani“, a mai spus Eusebiu Popa. Ultimul turneu al sezonului va fi pe 8 noiembrie, la Iasi, în organizarea clubului gazdã, ocazie cu care se vor decerna si medaliile.
Eusebiu Popa a anuntat cã sezonul 2009 al senioarelor ar putea fi unul cu patru echipe în competitie. Steaua Bucuresti ar putea avea echipã în campionatul national de rugby în 7, multe dintre jucãtoarele legitimate de gruparea din capitalã fiind de la „defuncta“ Select Bucuresti. ÃŽn afarã de întrecerea senioarelor, Venus se pregãteste sã aibã echipã si la junioare, într-un concurs în care vor mai apãrea formatii din Pascani, Iasi si Bîrlad.

Articol afisat de 1927 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective