Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Noiembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Voleibalistii pietreni, meci dificil în Cupa Confederatiei

• VCM-LPS Piatra Neamt - Radnicki Kombank Kragujevac se va juca în aceastã searã, de la ora 17:00, în Sala Ceahlãul • meciul conteazã pentru mansa I a saisprezecimilor de finalã din Cupa CEV •

Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamt debuteazã astãzi în Cupa Confederatiei Europene de Volei, pe propriul teren, în faza saisprezecimilor competitiei. ÃŽn Sala Ceahlãul, elevii antrenorilor Dan Gavril si Nicu Burus urmeazã a se înfrunta cu Radnicki Kombank Kragujevac, formatie alcãtuitã, în mare parte, din jucãtori componenti ai nationalei de tineret ai Serbiei. „Despre potetialul echipelor din Serbia se stiu multe, iar faptul cã aceastã formatie are jucãtori din nationala de tineret ne spune cã vom avea un adversar puternic“, a precizat Constantin Nitã, directorul clubului pietrean. Informatii foarte clare despre evolutiile sîrbilor sînt putine în tabãra pietreanã, s-au asteptat casete cu înregistrãri ale unor jocuri, însã acestea nu au mai ajuns la Piatra Neamt. Dar sîrbii au pretentii dupã ce în sezonul precedent au ajuns în sferturile de finalã ale Cupei CEV.
Alin Bobeanu crede cã disputarea primului meci pe teren propriu poate fi si un avantaj si un dezavantaj. „Dacã învingem cu 3-0, atunci poate fi un avantaj, fiindu-ne la îndemînã sã cîstigãm un set pe terenul lor. Dacã ajungem însã la setul de aur, atunci ei sînt în avantaj pentru cã vor juca în fata suporterilor“, a precizat Bobeanu. Rares Gavril este de pãrere cã insuccesul de la Constanta a fost deja uitat si cã moralul echipei în care evolueazã nu este afectat de acea înfrîngere cu 3-0. „Noi ne dorim din tot sufletul o victorie acasã, pentru ca în retur sã avem o viatã usoarã. Avem în fatã o echipã bunã, dar sîntem motivati si bine pregãtiti. Asteptãm publicul în numãr mare la salã si sã ne sustinã“, a afirmat liberoul VCM-ului.
Regulamentul în ceea ce priveste calificarea în faza urmãtoare a întrecerii precizeazã cã o echipã care cîstigã mai multe seturi în cele douã confruntãri merge mai departe. Se poate însã juca si setul de aur dacã fiecare formatie îsi va adjudeca cîte un meci, scorul fiecãrei partide fiind acelasi. „Dacã vom învinge cu 3-0 si pierdem tot cu 3-0 atunci jucãm la ei setul de aur. Nu se mai tine cont de numãrul de puncte cîstigate în cele douã jocuri, ci numai de numãrul de seturi“, a explicat Constantin Nitã. Returul este programat pentru data de 12 noiembrie, în Serbia.

Articol afisat de 1358 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective